Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑνακοινώθηκαν οι οκτώ εταιρίες που υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές για την Olympic Catering

Ανακοινώθηκαν οι οκτώ εταιρίες που υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές για την Olympic Catering

Οκτώ είναι οι εταιρίες που έχουν μέχρι σήμερα, που λήγει και η προθεσμία, υποβάλει μη δεσμευτικές προσφορές για την Olympic Catering. Τα επιχειρηματικά σχήματα που θα εξασφαλίσουν το προβάδισμα στην […]

Οκτώ είναι οι εταιρίες που έχουν μέχρι σήμερα, που λήγει και η προθεσμία, υποβάλει μη δεσμευτικές προσφορές για<...> την Olympic Catering<.>.

Τα επιχειρηματικά σχήματα που θα εξασφαλίσουν το προβάδισμα στην πρώτη αυτή φάση του διαγωνισμού, θα συμπεριληφθούν στη short list και θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα οι εταιρίες είναι:

1. L.S.G. SKY-CHEFS, θυγατρική της Lufthansa, με μερίδιο αγοράς 34% στην παγκόσμια αγορά αεροτροφοδοσίας. Η εταιρία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από την αρχή για την θυγατρική της Ολυμπιακής.

2. Gate-Gourmet international, δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία αεροτροφοδοσίας στον κόσμο, με προσωπκό 25.000 και παρουσία σε 33 χώρες.

3. Eurest AE infligth (Compass group), που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αεροτροφοδοσίας στην περιοχή της Μεσογείου, θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας στον κόσμο.

4. Everest AE

5. Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΕ

6. Athens Golf Club (ομιλος Ρέστη) που δραστηριοποιείται σε δεξιώσεις

7. Tsatas Group (Canada), που δραστηριοποιείται στον Καναδά με κύκλο εργασιών 140 εκατ. δολάρια Καναδά και προσωπικό 2.500 άτομα

8. Όμιλος Βερούκα (Alpico AE, εγκαταστάσεις ψυγείων) Bazaar AE, 40 σούπερ μάρκετ)

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024