Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Bidroom.com εξασφαλίζει μεγάλη επένδυση από τον δισεκατομμυριούχο Samih Sawiris
Online booking

Η Bidroom.com εξασφαλίζει μεγάλη επένδυση από τον δισεκατομμυριούχο Samih Sawiris

Σύμφωνα με τη συμφωνία με τον Samih Sawiris, ιδρυτή της Orascom Development Group, η Bidroom.com δέχθηκε μία σημαντική, αν και μη ανακοινώσιμη, επένδυση, η οποία θα βοηθήσει τη συνεχόμενη επέκταση της Bidroom σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές.

Η ολλανδική εταιρεία online πλατφόρμας κρατήσεων Bidroom.com, ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει μία σημαντική επένδυση από τον Samih Sawiris, ιδρυτή της Orascom Development Group. Αυτή η συμφωνία έρχεται μετά από έναν επενδυτικό γύρο, που “έκλεισε” τον Ιούλιο, και περιλαμβάνει επενδύσεις από μερικά μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία από την Ολλανδία και την Ελβετία, που πιστεύουν στις προοπτικές ανάπτυξης της Bidroom.

Με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο Samih Sawiris είναι παγκοσμίως γνωστός για τις επιχειρηματικές του ασχολίες. Η Orascom Development Group είναι ένας κολοσσός που αποτελείται από διάφορες εταιρείες στο τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που εστιάζουν στη κατασκευή και διαχείριση ολοκληρωμένων τουριστικών προορισμών. Η αναπτυξιακή εταιρεία Orascom Development Group έχει στη κατοχή της την RT / Raiffeisen Touristik Group, ένα γκρουπ με πάνω από 7.000 ταξιδιωτικές εταιρείες που συνδέονται άμεσα με την RT / Raiffeisen Touristik Group GmbH, σε franchise ή υπό τη μορφή συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών εταιρειών. Το γκρουπ των εταιρειών της  RT / Raiffeisen Touristik Group GmbH αυτήν τη στιγμή απασχολεί 2.000 υπαλλήλους και έχει τζίρο 6 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Bidroom.com δέχθηκε μία σημαντική, αν και μη ανακοινώσιμη, επένδυση, η οποία θα βοηθήσει τη συνεχόμενη επέκταση της Bidroom σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές. Επίσης, η αναβάθμιση των εγχώριων πωλήσεων και των δραστηριοτήτων marketing είναι μέρος της στρατηγικής. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί επίσης να καλυτερεύσει τη κατάτμηση των πελατών της εταιρείας και τη διαχείριση των δεδομένων της, αλλά επίσης και τη μοναδική της τεχνολογία.

Τους περασμένους μήνες, η αγορά της Bidroom έχει εκτοξευθεί σε κάποιες ευρωπαϊκές πόλεις. Από το ξεκίνημα της, το 2016, η Bidroom έχει θεαματική άνοδο και εξελίσσεται σε μια από τίς μεγαλύτερες καινοτομές ταξιδιωτικές εταιρείες, αλλά και “απειλή” στο δυοπώλιο των μεγάλων Online ταξιδιωτικών πλατφορμών τα τελευταία χρόνια.

Σχολιάζοντας την επένδυσή του, ο Samih Sawiris, που διευθύνει την Orascom Development Group, είπε: “Είμαστε περήφανοι που υποστηρίξουμε την καινοτόμα και εύρωστη επιχειρηματικά ιδρυτική ομάδα στις προσπάθειες τής να δημιουργήσουν ένα ηγετικό Brand στην Ευρώπη. Η επόμενη περίοδος θα είναι μια συναρπαστική φάση ανάπτυξης στη πορεία της Bidroom. Είμαι χαρούμενος στο να συμμετέχω στο επιχείρημα που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα στην αγορά, και διακόπτει το status quo, οδηγώντας σε καλύτερες τιμές και υπηρεσίες και για τους επισκέπτες και τους ξενοδόχους”.

Ο Michael Ros, CEO της Bidroom δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ή Orascom Development Group βλέπει τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας και θέλει να βοηθήσει στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Περιμένουμε με ανυπομονησία η Bidroom να κινηθεί στην επόμενη φάση της ανάπτυξης της. Αυτά είναι καλά νεα οχι μόνο για τους υπαλλήλους της Bidroom, αλλα και για τους επισκέπτες – τα ξενοδοχεία και τους συχνούς ταξιδιώτες”.

Η Bidroom.com είναι μια online πλατφόρμα κρατήσεων. Τα ξενοδοχεία δε χρεώνονται με κάποια προμήθεια ή κόστος για τις κρατήσεις που λαμβάνουν μέσω της πλατφόρμας. Αντί γι’αυτό τους ζητάται να δώσουν μια έκπτωση στους επισκέπτες από τις τιμές που έχουν δώσει στις μεγάλες ταξιδιωτικές πλατφόρμες, όπως τη Booking.com, Expedia, Agoda ή Hotels.com. Οι εκπτωτικές τιμές κυμαίνονται από 5% μέχρι και 25%. Από τη στιγμή που η πλατφόρμα βασίζεται στις συνδρομές, ζητά από τους χρήστες να πληρώσουν κάποια συνδρομή πρώτού δουν τις προσφορές των δωματίων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024