Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021 για τον Όμιλο Hotelbrain
Ξενοδοχία

14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021 για τον Όμιλο Hotelbrain

Ο Όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, δύο ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, δύο ξενοδοχείων στη Ρόδο, δύο ξενοδοχείων στη Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, ενός ξενοδοχείου στη Θάσο, ενός ξενοδοχείου στη Μύκονο, ενός ξενοδοχείου στην Πάρο και ενός ξενοδοχείου στην Κω.

Ο Όμιλος HotelBrain εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με τη μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων. Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys ΑΕ, ο Όμιλος HotelBrain πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το σύνολο των δωμάτιων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200.

Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο Όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, δύο ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, δύο ξενοδοχείων στη Ρόδο, δύο ξενοδοχείων στη Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, ενός ξενοδοχείου στη Θάσο, ενός ξενοδοχείου στη Μύκονο, ενός ξενοδοχείου στην Πάρο και ενός ξενοδοχείου στην Κω.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου κ. Πάνος Παλαιολόγος, αναφέρει σχετικά: “Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε βασίζεται αφενός στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων μας. Με το τρόπο αυτό πετυχαίνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και την εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό. Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε στη πράξη λειτουργικό και αξιόπιστο και κατά τη δύσκολη περίοδο του COVID-19, όπου ο κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας, με σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών ακινήτων και μέσω win-win μακροχρόνιων μισθώσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και προσπαθούμε να το ανταποδίδουμε κάθε μέρα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024