Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακοίνωση του St. George Lycabettus Hotel σχετικά με σύγχυσή του με το Athens Lycabettus
Ξενοδοχεία

Ανακοίνωση του St. George Lycabettus Hotel σχετικά με σύγχυσή του με το Athens Lycabettus

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Hotel διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση δεν έχει με το ξενοδοχείο Athens Lycabettus επί της οδού Βαλαωρίτου, ιδιοκτησίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κατόπιν των δημοσιευμάτων που αφορούν το ξενοδοχείο Athens Lycabettus επί της οδού Βαλαωρίτου, δυναμικότητας 20 δωματίων και ιδιοκτησίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί στην αγορά, η διεύθυνση του St. George Lycabettus Hotel γνωστοποιεί ότι:

“Το ξενοδοχείο μας, με επωνυμία St. George Lycabettus Hotel, που εδρεύει στην Κλεομένους 2, Κολωνάκι, δυναμικότητας 154 δωματίων και οικογενειακής ιδιοκτησίας της οικογένειας Μαντζαβελάκη – Βασιλόπουλου, ουδεμία σχέση έχει με το προαναφερθέν ξενοδοχείο. Οποιαδήποτε σύγχυση οφείλεται σε ασάφειες και ατελείς πληροφορίες των δημοσιευμάτων.

Το St. George Lycabettus Hotel είναι στην αγορά πάνω από 40 χρόνια αδιάκοπτης λειτουργίας και το όνομά του είναι συνυφασμένο με τη συνέπεια και την ποιότητα.

Ταυτόχρονα, ως υγιής εταιρεία που συνεχώς επενδύει και αναπτύσεται με γνώμονα την παροχή της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας, προς τους πελάτες της, πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανακαίνιση την πτέρυγας Eco Chic του St. George Lycabettus Hotel, όπου είναι όλη κατασκευασμένη με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Επίσης, μετά από τη πρόσφατη ανακαίνιση, στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus:

  • Δημιουργήθηκαν καινούριοι συνεδριακοί χώροι με υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό (screening room & SGL Gallery)
  • Ανακαινίσθηκε και επεκτάθηκε το Grand Balcon
  • Δημιουργήθηκε το καινούριο a la carte εστιατόριό μας La Suite Lounge
  • Ετοιμάζεται ένα καινούριο club με την ονομασία Vertigo στον 7o όροφο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα”.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024