Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΧρονιά Συνεδρίων το 2004 για το Rodos Palace

Χρονιά Συνεδρίων το 2004 για το Rodos Palace

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη συνεδριακή χρονιά αποτέλεσε το 2004 για το ξενοδοχειακό συγκρότημα `Rodos Palace` της Ρόδου, καθώς ιατρικά και επιστημονικά συνέδρια, πολιτικές συνελεύσεις και εταιρικές συναντήσεις διεθνούς εμβέλειας, […]

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη συνεδριακή χρονιά αποτέλεσε το 2004 για το ξενοδοχειακό συγκρότημα `Rodos Palace` της Ρόδου, καθώς<...> ιατρικά και επιστημονικά συνέδρια, πολιτικές συνελεύσεις και εταιρικές συναντήσεις διεθνούς εμβέλειας, που φιλοξενήθηκαν στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, δημιούργησαν ένα φάσμα πολύμορφων και απαιτητικών διοργανώσεων, που προέβαλλαν καθοριστικά τα ισχυρά πλεονεκτήματα της Ρόδου ως συνεδριακού προορισμού, αλλά και την ελληνική φιλοξενία σε μια συγκυρία, όπου η άψογη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων έχει στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στη χώρα μας.

Μεταξύ των πολιτικών διοργανώσεων διακρίθηκε η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ, 29 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου), που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή 250 βουλευτών από 46 χώρες της Ευρώπης και θέμα την παράνομη διακίνηση και εκμετάλλευση ανθρώπων. Την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης κήρυξε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Aννα Ψαρούδα – Μπενάκη. Ακολούθησε το 2ο Forum του ΟΑΣΕ για τη Μεσόγειο, τις εργασίες του οποίου άνοιξε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης. Ενώ νωρίτερα, από τις 27 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου είχε προηγηθεί η Συνάντηση Νεολαιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Youth of the European People`s Part Summer School) με τη συμμετοχή πολλών ελλήνων και ξένων ευρωβουλευτών.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Κτηνιατρικής Μικρών Ζώων (World Small Animal Veterinary Association Congress) από τις 6 – 9 Οκτωβρίου 2004 ήταν η μεγαλύτερη ιατρική συνάντηση, καθώς συγκέντρωσε 2.500 κτηνιάτρους από 60 χώρες και. Από τις 11 – 16 Σεπτεμβρίου 2004, 1.300 επιστήμονες παρακολούθησαν τις εργασίες του 5ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας, ενώ μεταξύ 17 – 19 Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Εταιρία Ογκολογίας (European Society of Medical Oncology) πραγματοποίησε με τη συμμετοχή 300 συνέδρων το workshop με θέμα `Chest Tumors – Integration of Research and Treatment`.

Στον τομέα των επιστημών και της τεχνολογίας πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες συναντήσεις από τις οποίες διακρίνονται το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Συνθετικών Υλικών (European Conference on Composite Materials, 31/05 – 03/06/04), μια διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών με τη συμμετοχή 400 συνέδρων, το 20ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Λειτουργικής Έρευνας από 4 – 7 Ιουλίου 2004 (20th European Conference on Operational Research), τις εργασίες του οποίου παρακολούθησαν 400 σύνεδροι, καθώς και τα συνέδρια οικολογικού χαρακτήρα `Seed Ecology 2004` (29/04 – 04/05/04) και `Ecology, Conservation & Management of Mediterranean Type Ecosystems of the World`, που διοργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Αθηνών συγκεντρώνοντας 200 συνέδρους έκαστο.

Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα έστρεψε το ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών εταιριών για τη διοργάνωση των συναντήσεων των στελεχών τους ή των εταιρικών τους συνεδρίων στη χώρα μας. Το `Rodos Palace` και η Ρόδος υποδέχθηκε μια πλειάδα εταιρικών συναντήσεων, που ξεκίνησαν ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου (11-15/01/04) με τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Motorola, της γνωστής εταιρίας κινητών τηλεφώνων με τον τίτλο `Motomomentum 2004`, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν σε 500 στελέχη και διανομείς όλες οι νέες συσκευές και εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, που προωθεί η εταιρία στην αγορά.

Κορυφαία εταιρική συνάντηση αποτέλεσε και το Συνέδριο της `Yamaha Motor` από τις 11 – 15 Ιουλίου 2004, όπου στο `Rodos Palace` παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα σε μοτοσικλέτες και jet-ski της ιαπωνικής εταιρίας σε 700 στελέχη της πολυεθνικής από όλο τον κόσμο. Τις εργασίες του συνεδρίου έκλεισε μοναδικά η φαντασμαγορική παρουσίαση στο χώρο των ιαματικών λουτρών της Καλλιθέας του νέου μοντέλου μηχανής ΜT-01 από τον παγκόσμιο πρωταθλητή κ. Valentino Rossi. Ταξίδια κινήτρου και συναντήσεις στο `Rodos Palace` το 2004 πραγματοποίησαν ακόμη οι φαρμακευτικές εταιρίες Sanofi, Vianex και Zentiva αλλά και η εταιρία κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Βασίλης Α. Καμπουράκης βραβεύτηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας για την πολυετή και καθοριστική του παρουσία στην Ελληνική Ξενοδοχία, παρουσία του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Βαλινάκη.

Τέλος, όσον αφορά στο νέο επενδυτικό πρόγραμμα του `Rodos Palace`, αξίζει να τονιστεί ότι θα υλοποιηθεί με την στο χώρο των διαμερισμάτων και την αναδιαμόρφωση των επισιτιστικών τμημάτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024