Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιαγωνισμός φωτογραφίας από το Hilton Αθηνών
Ξενοδοχεία

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Hilton Αθηνών

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, με αφορμή την επέτειο των 50 του χρόνων, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας. Οι νικητές θα κερδίσουν μια ετήσια Black συνδρομή στο Hiltonia Spa, ένα Σαββατοκύριακο για δύο σε Junior σουίτα ή ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant.

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια λειτουγίας του Hilton Αθηνών και το ξενοδοχείο διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας. Το Hilton Athens καλεί όλους να στείλουν την αγαπημένη τους φωτογραφία του ξενοδοχείου (1-15 Απριλίου 2013) και να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία (16-30 Απριλίου 2013), για να κερδίσουν μια ετήσια Black συνδρομή στο Hiltonia Spa (γυμναστήριο, εσωτερική κι εξωτερική πισίνα), ένα Σαββατοκύριακο για δύο σε Junior σουίτα ή ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant.

Για να λάβει κανείς μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να:

  • Τραβήξει μια φωτογραφία από τo αγαπημένο του σημείο του Hilton Αθηνών. Μπορεί να είναι μια αρχιτεκτονική ή διακοσμητική λεπτομέρεια, το αγαπημένο του πιάτο ή κοκτέιλ, η θέα, μια στιγμή διασκέδασης με τους φίλους του ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό με το ξενοδοχείο.
  • Να ανεβάσει τη φωτογραφία στον “τοίχο” της σελίδας του Hilton Athens στο Facebook από την 1η έως τις 15 Απριλίου 2013, με το όνομά του και τη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όλες οι φωτογραφίες θα αποθηκευθούν από την ομάδα του Hilton Αθηνών σε έναν φάκελο, που θα δημοσιευθεί στις 16 Απριλίου 2013 ώστε να τεθούν όλες οι φωτογραφίες σε ψηφοφορία έως τις 30 Απριλίου 2013. Όσο περισσότεροι κάνουν “Like” στις φωτογραφίες τους, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να κερδίσουν μια ετήσια Black συνδρομή στο Hiltonia Spa (γυμναστήριο, εσωτερική κι εξωτερική πισίνα). Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μία διαμονή δύο διανυκτερεύσεων με πρωινό σε Junior σουίτα με θέα στην Ακρόπολη και ο τρίτος ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα Facebook του Hilton Αθηνών στις 8 Μαΐου 2013 και θα ειδοποιηθούν επιπλέον μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook.

To Hilton Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης ή διαγραφής φωτογραφικού υλικού που θα θεωρηθεί προσβλητικό, αναξιοπρεπές ή ανάρμοστο. Στο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι του Hilton Αθηνών και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024