Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνές σκακιστικό τουρνουά στο Porto Carras Grand Resort
Το 4ο Διεθνές Open σκακιστών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Διεθνές σκακιστικό τουρνουά στο Porto Carras Grand Resort

Με τις καλύτερες οργανωτικές συνθήκες διεξήχθη στο Πόρτο Καρράς το διεθνές σκακιστικό τουρνουά “Summer Cup 2009″ που διήρκεσε από τις 18 έως τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για το 4ο Διεθνές […]

Με τις καλύτερες οργανωτικές συνθήκες διεξήχθη στο Πόρτο Καρράς το διεθνές σκακιστικό τουρνουά “Summer Cup 2009″ που διήρκεσε από τις<...> 18 έως τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για το 4ο Διεθνές Open σκακιστών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Σκάκι Αθηνών και το Porto Carras, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σκάκι. Αγωνίστηκαν αρκετοί σκακιστές και σκακίστριες από όλο τον κόσμο με συμμετοχή γνωστών παικτών, μεταξύ των οποίων ήταν ο γκρανμέτρ Ρολάντο Κουτίροβ, η γκρανμέτρ γυναικών Αναστασία Κάρλοβιτς και οι Έλληνες FIDE μετρ Αναστάσιος Παυλίδης, Αντώνης Χατζημανώλης και Κώστας Νικολαΐδης. Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν για τη διάκριση, αλλά και τα σημαντικά χρηματικά έπαθλα που πρόσφερε το Τουρνουά στους νικητές.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στη συνεδριακή αίθουσα “Meliton Hall”, ενώ το τουρνουά έληξε με την τελετή βράβευσης το Σάββατο 25 Ιουλίου.

Εκτός από τους συμμετέχοντες, το “Summer Cup 2009? έφερε στο Porto Carras και 150 περίπου φίλους του αθλήματος που συνδύασαν τους αγώνες με διακοπές πέντε αστέρων. Μεταξύ των επισκεπτών συμπεριλαμβάνονταν οι διεθνείς μετρ Ρόμπερτ Ρις και Aνδρέας Τζερμιαδιανός, γνωστοί αρθρογράφοι και οι δύο σε σκακιστικά έντυπα και εκδόσεις.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις του resort, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο έτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024