Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής βράβευση για το Porto Carras Meliton 5* στα World Luxury Hotel Awards 2014
Διάκριση ξενοδοχείου

Διεθνής βράβευση για το Porto Carras Meliton 5* στα World Luxury Hotel Awards 2014

Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάκριση στα World Luxury Hotel Awards 2014 αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Porto Carras και επιβράβευση της υλοποίησης του οράματος της διοίκησης του πολυτελούς resort για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού, με σεβασμό στους επισκέπτες του και στο περιβάλλον.

Στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων βρέθηκε το Porto Carras Meliton 5* στη κατηγορία “Luxury Hotel – Best Scenic Environment”. Αποτελεί σπουδαία διάκριση η βράβευσή του από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων “World Luxury Hotel Awards” ως το κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας σε μια μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία στη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στο The Bay Hotel, Camps Bay, στη Νότια Αφρική σε μια ξεχωριστή τελετή με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάκριση στα “World Luxury Hotel Awards 2014” αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Porto Carras και επιβράβευση της υλοποίησης του οράματος της διοίκησης του πολυτελούς resort για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού, με σεβασμό στους επισκέπτες του και στο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5*, είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. Κατασκευασμένο με λιτή γραμμή, παραπέμποντας στην φιγούρα ενός κρουαζιερόπλοιου, σχεδιασμένο από τον σπουδαίου αρχιτέκτονα Walter Gropius, ιδρυτή της σχολής BAUHAUS, αποτελείται από 487 δωμάτια, εκ των οποίων 93 Junior Σουίτες και 64 Σουίτες. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Porto Carras Meliton 5*, συμπληρώνεται από ευρύχωρα Lobby, εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, πανέμορφα lagoons, χώρους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης καθώς και μια υπέροχη παραλία. Συνεχίζει να αποτελεί πάντα την επιλογή κορυφαίων προσωπικοτήτων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στην ιστορική Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του 2003, την πρώτη διευρυμένη Σύνοδο με τα 25 μέλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024