Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕξαίρεση του Έλληνα δικαστή ζητάν οι Γάλλοι κατηγορούμενοι για τον θάνατο 7χρονου στο Club Mediterranee

Εξαίρεση του Έλληνα δικαστή ζητάν οι Γάλλοι κατηγορούμενοι για τον θάνατο 7χρονου στο Club Mediterranee

Εξαίρεση του Έλληνα δικαστή ζήτησαν οι Γάλλοι που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο του επτάχρονου Γάλλου τουρίστα στην πισίνα του Club Mediterranee, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε παραίτηση. Συγκεκριμένα, […]

Εξαίρεση του Έλληνα δικαστή ζήτησαν οι Γάλλοι που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο του επτάχρονου Γάλλου τουρίστα στην πισίνα του Club Med<.>iterranee<...>, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε παραίτηση.

Συγκεκριμένα, ο 22ος τακτικός ανακριτής Ανδρέας Κράνης υπέβαλε την Τετάρτη αίτηση παραίτησης από την ανάκριση για την υπόθεση του πνιγμού του 7χρονου αγοριού από τη Γαλλία στην πισίνα του ξενοδοχείου Club Mediterranee τον Αύγουστο, καθώς οι Γάλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση "αμφισβήτησαν την αμερόληπτη άσκηση καθηκόντων ενός Ελληνα δικαστή".

Ο δικαστικός λειτουργός επικαλείται στην επιστολή που διαβίβασε στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Νεκτάριο Βαζαίο λόγους ευπρέπειας καθώς οι τρεις Γάλλοι κατηγορούμενοι έχουν υποβάλλει δύο αιτήσεις εξαίρεσής του.

Την περασμένη Τρίτη επρόκειτο να απολογηθούν οι Αλέν Ζιλ, υπεύθυνος για τη συντήρηση της πισίνας, Σιλβάν Μπαρμπερέ υπεύθυνος του συγκροτήματος στον Μαραθώνα και Ολιβιέ Μπερζερέ υπεύθυνος των Club Mediterranee Ελλάδας. Ωστόσο, ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκαν μόνο οι δύο από τους κατηγορούμενους καθώς ο Αλέν Ζιλ δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Ελλάδα για προσωπικούς του λόγους, για τους οποίους ενημέρωσε τον ανακριτή.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και νέα προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να λάβουν νέα κλήση σε απολογία από τον δικαστικό λειτουργό που θα αναλάβει τη θέση του κ. Κράνη καθώς η θητεία του στο 22ο τακτικό γραφείο λήγει, ούτως ή άλλως, αύριο. Για την αίτηση του ανακριτή θα αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024