Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Supervisor ανακηρύσσεται ο νέος ibelsa Platinum Partner στην Ελλάδα
Λύσεις ξενοδοχίας

Η Supervisor ανακηρύσσεται ο νέος ibelsa Platinum Partner στην Ελλάδα

Το ibelsa.rooms προσφέρει τους πελάτες του μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν την κανονική χρήση. Σε αυτό το διάστημα, μπορεί κανείς να εισάγει κανονικά στοιχεία και να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες το συστήματος.

To ibelsa.rooms, είναι το νέο cloud-based hotel σύστημα διαχείρισης  ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, παράγεται στην Γερμανία, και από σήμερα διανέμεται από την Supervisor ΑΕ στην ελληνική αγορά.

“Η ξενοδοχειακή μονάδα που θα εγκαταστήσει το ibelsa  απαλλάσσεται κάθε κόστος  και πρόβλημα εγκατάστασης, επιπλέον απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου έμπειρου online ξενοδοχειακού συστήματος μόνο με 4 ευρώ ανά δωμάτιο το μήνα, μπορεί να το χρησιμοποιεί μόνο για το διάστημα που επιθυμεί και αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου, λειτουργικού συστήματος PMS (Property Management System) που λειτουργεί στο cloud με μια απλή σύνδεση. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον προωθημένο σχεδιασμό του συστήματος ibelsa, την ταχύτητα και την ακρίβεια υλοποίησης του. Διαφέρει σημαντικά από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα,” σημειώνει ο Ευτύχης Ρουσογιαννάκης, Business Analyst της Supervisor.

Θεωρεί το ibelsa.rooms μια εξαιρετική πρόταση για τα μέση ελληνική ξενοδοχειακή μονάδα. Οι ξενοδόχοι απολαμβάνουν ένα πολύ κατάλληλο και ευνοϊκό μοντέλο τιμολόγησης που συνοδεύει ένα οικονομικό και ποιοτικό σύστημα.

Το ibelsa  έχει κάνει πολλά βήματα στον διεθνή χώρο που του επιτρέπει να εξαπλώνεται παγκόσμια. Το σύστημα διατίθεται ήδη σε έξι γλώσσες. Μετά την ελληνική έκδοση, ακολουθούν εκδόσεις στα ρουμανικά και τα ρωσικά.

Η διανομή στην Ισπανία, Πορτογαλία και Βουλγαρία έχει ήδη αρχίσει. Ένας ακόμη platinum partner υπάρχει στην Ολλανδία. Η ξενοδοχειακή αγορά ενδιαφέρεται έντονα για το ibelsa.rooms, ιδιαίτερα για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, γιατί σέβεται τιμολογιακά την εποχικότητα της αγοράς  και γιατί  επιτρέπει τη δυνατότητα οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία να εκπαιδευτούν στο σύστημα πριν την έναρξη της σεζόν.

Το ibelsa.rooms προσφέρει τους πελάτες του μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν την κανονική χρήση. Σε αυτό το διάστημα, μπορεί κανείς να εισάγει κανονικά στοιχεία και να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες το συστήματος. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο και πριν την αγορά, ακόμη μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το σύστημα, με μόνο περιορισμό τις δύο κρατήσεις ανά ημέρα. Με αυτό τον τρόπο το ibelsa.rooms διατίθεται προς δοκιμή με τα πλήρη στοιχεία του πελάτη για όσο διάστημα επιθυμεί. Μόλις ο επιχειρηματίας αποφασίσει την αγορά του συστήματος ibelsa, μπορεί να αρχίσει άμεσα τη λειτουργία, γιατί το σύστημα τηρεί πλήρως τις πληροφορίες του, άρα αξιοποιεί όλα τα στοιχεία της δοκιμαστικής περιόδου.

Το ibelsa  προβλέπει τη διασύνδεση με άλλα συστήματα και στη πράξη γίνεται εύκολα και επιτυχημένα. Με λίγα μόλις βήματα μπορεί να διασυνδεθεί με ένα cloud based POS system, channel manager και το website και τις κρατήσεις της ξενοδοχειακής μονάδας. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται όλες οι ανάγκες του ξενοδοχείου. Αυτό το χαρακτηριστικό κυρίως, μαζί με την ευέλικτη τιμολογιακή του πολιτική, επιτρέπει την άριστη εφαρμογή του και για τις μικρές αλλά και τις μεγαλύτερες μονάδες.  

Η Supervisor είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, που λειτουργεί στην αγορά της πληροφορικής από το 1987, προσφέροντας στους πλελάτες της αξιόπιστες και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις σε περισσότερους από 2.000 πελάτες.  Είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της SingularLogic, συνεργάτης της Microsoft, της HP κα διεθνών μεγάλων εταιρειών, Αντιπροσωπεύει, υλοποιεί και αναπτύσσει κάθετες λύσεις για συγκεκριμένες αγορές, όπως ξενοδοχεία, εστίαση, κ.ά.

Η ibelsa GmbH ιδρύθηκε το 2010 με έδρα της το Heusweiler, στη γερμανική  Saarland. “Από την αγορά για την αγορά” είναι το motto της όταν αναπτύσσοντας το  ibelsa.rooms,το cloud-based hotel management software.Το  ibelsa.rooms διατίθεται σε 6 γλώσσες και μπορεί να υιοθετηθεί διεθνώς. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της ξενοδοχειακής αγοράς συμφωνούν ότι είναι: “IT κατανοητό για όλους, εύχρηστο και ευχάριστο στη χρήση του”.

Η ibelsa GmbH  είναι μέλος του Γερμανικού Τουριστικού Συνδέσμου (Deutscher ReiseVerband, DRV) μέλος της HGK (purchasing cooperative Hotel- und Gastronomiekauf eG). Το 2012, βραβεύτηκε με το ασημένιο μετάλλιο του EuroCloud Award_Germany και το χάλκινο του Website Award 2012 στο Saarland. Επιπλέον, κατατάχθηκε 2η στα EuroCloud Award’s στην κατηγορία Best Business Impact το 2013.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024