Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα ημερομηνία για τα 6α Greek Hospitality Awards
Βραβεύσεις

Νέα ημερομηνία για τα 6α Greek Hospitality Awards

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν των χαιρετισμών και ομιλιών από θεσμικούς παράγοντες και παράγοντες της αγοράς της φιλοξενίας, θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί μέσω της LiveOn ειδικό πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς και θέμα το μέλλον του τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19.

Τα έκτακτα και ιδιαιτέρως αυστηρά κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από χθες 21 Σεπτεμβρίου 2020, περιορίζουν σε μόλις 9 άτομα τον αριθμό συμμετεχόντων σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δημόσιες συναθροίσεις.

Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη τη διοργάνωση των 6th Greek Hospitality Awards με περιορισμένη φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, όπως είχε πρόσφατα ανακοινωθεί.

Σε εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης και με γνώμονα την προστασία της υγείας μας αλλά και τη θέληση της αγοράς να συνεχίσει να λειτουργεί, αποφασίστηκε η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards να πραγματοποιηθεί ως LiveOn Digital Event την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής 10:00-14:30

Η φετινή Τελετή, ως προς το σκέλος της παρουσίασής της, θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής το οποίο θα φιλοξενήσει μόνο τους παρουσιαστές, τους τεχνικούς και μέλη της οργανωτικής ομάδας, “με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων”.

Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, στο link gha.liveon.tech.

Οι νικητές των δύο κορυφαίων βραβεύσεων “Top Greek Hotel 2020” και “Top Greek Resort 2020” και των τιμητικών διακρίσεων θα έχουν τη δυνατότητα, σε ζωντανή μετάδοση, να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν των χαιρετισμών και ομιλιών από θεσμικούς παράγοντες και παράγοντες της αγοράς της φιλοξενίας, θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί μέσω της LiveOn ειδικό πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς και θέμα το μέλλον του τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19, με συντονιστή τον ειδικό σύμβουλο των Greek Hospitality Awards, δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024