Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία από την Capsis Hotel Chain

Νέα ξενοδοχεία από την Capsis Hotel Chain

Δυναμικές κινήσεις κάνει η εταιρία Capsis Hotel Chain, η οποία διευθύνεται από την κ. Λένα Καψή. Τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της, με 3 ακόμα ξενοδοχεία στην […]

Δυναμικές κινήσεις κάνει η εταιρία Capsis Hotel Chain<.>, η οποία διευθύνεται από την κ. Λένα Καψή<...>. Τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της, με 3 ακόμα ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, και το Ηράκλειο της Κρήτης, τα οποία ήδη κτίζονται.
Τα ξενοδοχεία αυτή είναι νεοκλασικά κτίρια, με υψηλές προδιαγραφές. Η κ. Λένα Καψή θέλει να μεταφέρει σε αυτά τα ξενοδοχεία την ίδια φιλική ατμόσφαιρα, που ήδη υπάρχει και στα άλλα ξενοδοχεία της εταιρίας.
Το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που θα λέγεται Capsis Bristol πρόκειται να είναι έτοιμο τον Μάιο. Το ξενοδοχείο στην Αθήνα, το Athens Capsis, θα λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2001. Tο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα λέγεται Megaro, και θα δεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2001.
Όλα τα καινούργια ξενοδοχεία θα είναι πέντε αστέρων σε αντίθεση με τα ήδη υπάρχοντα ξενοδοχεία της εταιρία, το Astoria Capsis, το Capsis, και το Pantheon Palace, που όλα είναι τεσσάρων αστέρων.
Όλα τα ξενοδοχεία είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στον περιβάλλοντα χώρο και στην αρχιτεκτονική της περιοχής. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξειδικευμένο. Τα εστιατόρια όλων των ξενοδοχείων προσφέρουν είτε διεθνή κουζίνα, είτε παραδοσιακή ελληνική.
Τα ξενοδοχεία διαθέτουν συνεδριακές αίθουσες, και κατάλληλους χώρους για την διοργάνωση εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024