Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο από την αλυσίδα Jumeirah στο Ντουμπάι

Νέο ξενοδοχείο από την αλυσίδα Jumeirah στο Ντουμπάι

Νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας ξενοδοχείων Jumeirah, θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις ακτές του Αραβικού Κόλπου στο Ντουμπαί, πολύ κοντά στο Burj al Arab και στο Jumeirah Beach Hotel. Το συγκεκριμένο […]

Νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας ξενοδοχείων Jumeirah<.>, θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις ακτές του Αραβικού Κόλπου στο Ντουμπαί, πολύ κοντά<...> στο Burj al Arab και στο Jumeirah Beach Hotel.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα προβάλλει την πλούσια αραβική κληρονομιά και τις αραβικές παραδόσεις, επιτρέποντας στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και τις ρίζες της Αραβικής κουλτούρας. Μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου θα κυλάει ποταμάκι με νερό, το οποίο θα μπορούν να διασχίζουν οι πελάτες με παραδοσιακές αραβικές βαρκούλες, ενώ μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται είναι το κέντρο ιαματικών λουτρών που θα προσφέρει διάφορα είδη θεραπείας.

Κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες είναι το κέντρο συνεδρίων που θα λειτουργεί στο ξενοδοχείο, χτισμένο σε παραδοσιακή αραβική αρχιτεκτονική. Ένα κέντρο συνεδρίων που προσφέρεται για meetings και γενικότερα για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Επίσης, για τα γεύματα των πελατών του ξενοδοχείου, θα υπάρχει κάθε είδους εστιατόριο. Το πραγματικά όμορφο όμως είναι ότι τα εστιατόρια θα βρίσκονται όλα πάνω στους απέραντους καταπράσινους κήπους του Jumeirah. Εκτός από εστιατόρια, θα υπάρχουν και πολλά cafes. Στην χαλάρωση των επισκεπτών θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι υπέροχες παραλίες αλλά και οι πισίνες – για όσους το προτιμούν – που θα κάνουν την διαμονή στο ξενοδοχείο έναν πραγματικό παράδεισο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024