Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο της οικογένειας Χανδρή στην Θεσσαλονίκη

Νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Χανδρή στην Θεσσαλονίκη

Στην κατασκευή νέου ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2007, προχωρά η εταιρία`Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) Α.Ε.`. Το νέο ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα […]

Στην κατασκευή νέου ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2007, προχωρά η εταιρία<...>`Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) Α.Ε.`. Το νέο ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 212 δωματίων και θα διαθέτει υπερσύγχρονη αίθουσα συνεδρίων, αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, δύο εστιατόρια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα με spa, γυμναστήριο και διώροφο υπόγειο πάρκινγκ 200 θέσεων, ενώ η αισθητική του θα φέρει την σφραγίδα του αρχιτέκτονα κ. Τάσου Ζέππου.

Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η τελετή θεμελίωσης του νέου ξενοδοχείου, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας, με την κ. Μυρτώ Χανδρή, που μοιράστηκε τη ζωή της με τον ιδρυτή αείμνηστο Δημήτρη Χανδρή, παρουσία και της κόρης του κ. Ευγενίας Χανδρή, να τοποθετεί τον θεμέλιο λίθο.

Τις διήμερες εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γεώργιος Ορφανός, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γεώργιος Παϊδούσης, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας της Εταιρίας, όπως και εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, αναδόχου της Α` Φάσης του έργου.

Σημειώνεται ότι η Εταιρία `Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) Α.Ε.` έχει υπό την ιδιοκτησίας της και διαχειρίζεται 4 ξενοδοχεία, το 5ντάστερο Ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα δυναμικότητας 374 δωματίων, τα 4στερα Corfu Χανδρής και Dassia Χανδρής δυναμικότητας 525 δωματίων στην Κέρκυρα, καθώς και το 4στερο Chios Χανδρής δυναμικότητας 139 δωματίων στην Χίο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024