Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Ν. Ι. Δασκαλαντωνάκη διαψεύδει ότι οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο
Ανακοίνωση του Ομίλου Ν. Ι. Δασκαλαντωνάκη

Ο Όμιλος Ν. Ι. Δασκαλαντωνάκη διαψεύδει ότι οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο

Ο Όμιλος Ν. Ι. Δασκαλαντωνάκη διαψεύδει ότι οφείλει 500 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο και ότι τόσο ο ίδιος ο κ. Ν. Ι. Δασκαλαντωνάκης, όσο και οι εταιρείες του Ομίλου του είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες και εκπληρώνουν εις το ακέραιο τις από το νόμο απορρέουσες σχετικές υποχρεώσεις τους.

Αναφορικά με την ερώτηση που κατατέθηκε στην βουλή στις 22.08.2012, από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναδημοσιεύτηκε σε ορισμένα ΜΜΕ, περί δήθεν εξωφρενικής οφειλής 500 εκατ. ευρώ του Ομίλου προς το Ελληνικό Δημόσιο, δηλώνουμε ότι:

Ουδεμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχουν τα αναφερόμενα σ’ αυτήν. Τόσο ο ίδιος ο κ. Νικόλαος Ι. Δασκαλαντωνάκης, όσο και οι εταιρείες του Ομίλου του είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες και εκπληρώνουν εις το ακέραιο τις από το νόμο απορρέουσες σχετικές υποχρεώσεις τους.

Όσον αφορά στις “δημοσιογραφικές πληροφορίες”, τις οποίες επικαλείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποιούμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αγωγές και μηνύσεις για αναληθή δημοσιεύματα, οι δε υβριστές και συκοφάντες μας έχουν ήδη παραπεμφθεί να δώσουν λόγο στην ποινική και αστική δικαιοσύνη.

Λυπούμαστε εάν αναγκασθούμε να πράξουμε το ίδιο για όλους όσους εκ νέου αναπαράγουν ψευδείς και συκοφαντικές “ειδήσεις” για δήθεν οφειλές.

Είναι σεβαστός ο κάθε δημόσιος έλεγχος, όπως είναι ο κοινοβουλευτικός, αλλά δεν  μπορεί στο όνομα του ελέγχου ο όποιος βουλευτής μέσω ερωτήσεων που στηρίζονται σε ‘πληροφορίες”, να στιγματίζει και να συκοφαντεί ένα Όμιλο που εκπροσωπεί τη χώρα επάξια στο εξωτερικό, φέρνει εκατομμύρια ευρώ στην ελληνική περιφέρεια και προσπαθεί με κάθε θυσία μέσα σε συνθήκες κρίσης να σταθεροποιεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και να συνεχίζει να επενδύει.

Προκειμένου να σταματήσει η διάχυση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων και η τυφλή εκμετάλλευση ενός θέματος που δυστυχώς προσφέρεται, καλούμε τον υπουργό Οικονομικών και τον Πρόεδρο της Βουλής να δώσουν στη δημοσιότητα την λίστα των οφειλετών προς το Ελληνικό Δημόσιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες, οι επιχειρήσεις που προσφέρουν στην οικονομία και δίνουν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους, πρέπει να πάψουν να είναι βορά ανεύθυνων συκοφαντιών.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023