Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Στέφανος Θεοδωρίδης νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ AE
Ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προέδρου

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ AE

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην ΤΕΜΕΣ ΑΕ, ενώ ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προέδρου.

Στο πλαίσιο της διοικητικής ενίσχυσης της εταιρίας και ενόψει των σημαντικών σχεδίων ανάπτυξης, ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης ανέλαβε από χθες, 2 Μαΐου 2012, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΤΕΜΕΣ ΑΕ. Ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προέδρου.  

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης τα τελευταία πέντε χρόνια κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Hyatt Regency στην Ελλάδα. Επίσης, έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέλος του Δ.Σ της Ευρώπης και της παγκόσμιας Διοικητικής Ομάδας στη DIAGEO.

Ο κ. Αχ. Β. Κωνσταντακόπουλος δήλωσε: “Ο Στέφανος έχει πολυετή και πετυχημένη πορεία στη διοίκηση μεγάλων εταιρΕιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και οι ηγετικές του ικανότητες θα οδηγήσουν  την ΤΕΜΕΣ στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης της”.

Ο κ. Θεοδωρίδης με τη σειρά του δήλωσε: “Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και με τους ανθρώπους της ΤEMEΣ. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός και τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα θα είναι από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η Costa Navarino έχει καταφέρει να δημιουργήσει διεθνώς, σημαντική αναγνωρισιμότητα και είναι έτοιμη να προχωρήσει τα αναπτυξιακά της σχέδια. Είναι μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα ιδιαίτερη χαρά για μένα που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ αυτού του νέου αναπτυξιακού κύκλου σε μια τόσο σημαντική περίοδο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024