Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλική ανακαίνιση για το Poseidon Athens Hotel
Ξενοδοχεία

Ολική ανακαίνιση για το Poseidon Athens Hotel

Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, η οποία ήδη βρίσκεται εν εξελίξει, θα ανακαινισθούν πλήρως (εκ βάθρων) όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου και οι υποδομές τους. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει πάλι τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές Απριλίου. Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης προγραμματίζεται να ξεκινήσει μετά την προσεχή θερινή σεζόν.

Το Poseidon Athens Hotel στο Π. Φάληρο βρίσκεται σε ολική ανακαίνιση. Η απόφαση για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου υλοποιείται, σύμφωνα με την διεύθυνσή του, σε κομβικό χρονικό σημείο για την εξέλιξη του ελληνικού τουρισμού και ειδικότερα του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.


Το Roof Garden και ένα από τα πιλοτικά δίκλινα δωμάτια.

Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, η οποία ήδη βρίσκεται εν εξελίξει, θα ανακαινισθούν πλήρως (εκ βάθρων) όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου και οι υποδομές τους, προσφέροντας ένα πραγματικά νέο και αναβαθμισμένο προϊόν. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει πάλι τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές Απριλίου.

Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης προγραμματίζεται να ξεκινήσει μετά την προσεχή θερινή σεζόν και θα περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους της reception και του lobby bar, καθώς επίσης και τους “back of the house” χώρους του ξενοδοχείου (κουζίνες, λεβητοστάσια, αποθήκες κ.λπ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση του Poseidon Athens Hotel είναι ίσως το μοναδικό αθηναϊκό project της εποχής, το οποίο υλοποιείται σε υφιστάμενο ξενοδοχείο με αμιγώς ελληνική διοίκηση, χωρίς τη συνεργασία διεθνών αλυσίδων διαχείρισης.

Το σύνολο της επένδυσης θα φθάσει στα 2,5 εκατ. ευρώ, αυξάνοντας τόσο την οικονομική ζωή του ακινήτου, όσο και την καθαρή θέση της επιχείρησης. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Πέτρος Θεοδωρόπουλος, σημειώνει ότι με δεδομένη την υψηλή μέση ετήσια πληρότητα, το νέο προϊόν θα έχει άμεση επίδραση στην περαιτέρω επαύξηση της μέσης τιμής πώλησης δωματίου, θωρακίζοντας ταυτόχρονα την εταιρική δέσμευση για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με ανεπιτήδευτο τρόπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024