Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του AKS Hinitsa Bay
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του AKS Hinitsa Bay

Όλη η πρόσοψη του ξενοδοχείου άλλαξε, με τις μεγάλες θερμοηχομονωτικές τζαμόπορτες των δωματίων και τα καινούρια μπαλκόνια να έχουν ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Χηνίτσας και τις Σπέτσες.

Ο όμιλος των AKS Hotels έχοντας πάντα ως πρωταρχικό γνώμονα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και παροχές προς τους πελάτες του, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι.

Το ξενοδοχείο υποδέχεται του φιλοξενούμενούς του, καλωσορίζοντας τους με ένα εντελώς ανανεωμένο προφίλ. Όλη η πρόσοψη του ξενοδοχείου άλλαξε, με τις μεγάλες θερμοηχομονωτικές τζαμόπορτες των δωματίων και τα καινούρια μπαλκόνια να έχουν ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Χηνίτσας και τις Σπέτσες. Οι διάδρομοι των ορόφων και οι πόρτες των δωματίων με την ακουστική τους αποτελεσματικότητα δε θυμίζουν τίποτα από την παλιά μορφή του ξενοδοχείου.

Ο νέος ιματισμός των δωματίων και οι γήινοι χρωματικοί συνδυασμοί, δίνουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το AKS Hinitsa Bay είναι Α’ Κατηγορίας και διαθέτει 206 δωμάτια και 10 σουίτες. Όλες οι σουίτες διαθέτουν μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με μοναδική θέα στο δαντελωτό κόλπο της Χηνίτσας και τις Σπέτσες, καθιστικό και τραπεζαρία, ευρύχωρα μαρμάρινα λουτρά, θυρίδα ασφαλείας, μεγάλη ντουλάπα, ψυγείο, WC για τους φιλοξενούμενούς σας, ελεγχόμενο κλιματισμό, απευθείας τηλεφωνική γραμμή και δορυφορική τηλεόραση LCD 21”. Οι Junior σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν έως δύο άτομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024