Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPomegranate Wellness Spa Hotel, νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική
Ξενοδοχεία

Pomegranate Wellness Spa Hotel, νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Το ξενοδοχείο Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής προσφέρει τρία επίπεδα φιλοξενίας με τις ονομασίες Elegant, Luxury και Prestige, κέντρο Spa, 1.600 τ.μ., ενώ υπό κατασκευή βρίσκεται συνεδριακό κέντρο διεθνών προδιαγραφών δυναμικότητας 500 ατόμων.

Σε φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 1ης Μαΐου 2014, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, τέλεσε τα επίσημα εγκαίνια του Pomegranate Wellness Spa Hotel, παρουσία του γενικού γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιου Λιάσκου. Την Κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκπροσώπησε ο υπουργός Πολιτισμού κ. Vladimir Medinskiy, ενώ παραβρέθηκαν και οι επιχειρηματίες κ.κ. Kamo Avagumyan και Karapetyan Samvel και Kanokov Arsen που κατατάσσονται επισήμως στους 100 πιο επιτυχημένους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας και κάποιοι από αυτούς και στη λίστα Fortune 500.

Οι ιδιοκτήτες του Pomegranate wellness spa hotel κα Olga Lopatina και κ. Artem Chayka, καθώς και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Απόλλων Τομπουλίδης, παρέθεσαν δεξίωση και επίσημο δείπνο προς τιμή 1.000 και πλέον διακεκριμένων καλεσμένων. Ακολούθησε συναυλία με τους κορυφαίους ερμηνευτές Αντώνη Ρέμο και Philipp Kirkorov, που πλαισιώθηκε με φαντασμαγορικό laser show.


Pomegranate Wellness Spa Hotel, Moscow Suite.

Ο κ. Chayka δήλωσε: “Η κατασκευή του Pomegranate wellness spa hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ήταν επιστέγασμα της ρωσικής επένδυσης στην ελληνική οικονομία, την οποία πραγματοποιήσαμε με μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά. Το ξενοδοχείο εισάγει μια μοναδική φιλοσοφία  στον κλάδο της φιλοξενίας και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς της διαμονής, αναψυχής, ευεξίας, αναζωογόνησης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης.

Η Ελλάδα με την ιστορία της και τη φυσική της ομορφιά είναι μια μοναδική χώρα για επενδύσεις και θεωρούμε ότι το Pomegranate wellness spa hotel θα συμβάλει σημαντικά στη Περιφερειακή και περαιτέρω Εθνική τουριστική ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να συστήσουμε τις καλύτερες εμπειρίες ευεξίας τις οποίες μπορεί να προσφέρει η μοναδική σας χώρα”.

Τριάντα λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το νέο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Χαλκιδική Pomegranate wellness spa hotel, προσφέρει μπαροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με έμφαση στη γαστρονομία, την ευεξία και αναζωογόνηση.

  • Διαθέτει 172 δωμάτια εκ των οποίων: 130 Elegant δωμάτια, 28 Luxury Σουίτες (Junior, Superior & Standard Suites) και 14 Prestige Σουίτες (6 ονομαστικές + 8 οικογενειακές)
  • Κέντρο Ευεξίας & Αναζωογόνησης 1.600 τ.μ.
  •  Τρία εστιατόρια + 5 μπαρ
  • Night Club με συστήματα ήχου & εικόνας τελευταίας τεχνολογίας
  • Μοναδικό σιντριβάνι που συνδυάζει ήχο, φως και κίνηση
  • Επιπλέον, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014, θα έχει ολοκληρωθεί το συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 500 ατόμων και θα είναι εξοπλισμένο με οπτικο-ακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και συνέδρια διεθνών προδιαγραφών.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024