Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή“Ανακάλυψε τη Φιλοξενία”: Η νέα παγκόσμια καμπάνια των Ikos Resorts
Ξενοδοχεία

“Ανακάλυψε τη Φιλοξενία”: Η νέα παγκόσμια καμπάνια των Ikos Resorts

  • Ikos Resorts

Η καμπάνια των Ikos Resorts επικεντρώνεται στην ελληνική φιλοξενία, προβάλλοντας τη μοναδικότητα και την παράδοση του brand σε διεθνείς προορισμούς με μήνυμα “Ανακάλυψε τη Φιλοξενία”.

Η νέα παγκόσμια καμπάνια του ξενοδοχειακού Ομίλου Sani/Ikos για το brand Ikos Resorts, τιμά τη μοναδική ελληνική φιλοξενία, που βρίσκεται στον πυρήνα του πρωτοποριακού μοντέλου των Ikos Resorts, τα οποία λειτουργούν στην Ελλάδα και την Ισπανία. Με το μήνυμα “Ανακάλυψε τη Φιλοξενία” (Discover Philoxenia), η καμπάνια προβάλλει τις αρχετυπικές αξίες της ελληνικής φιλοξενίας και μεσογειακής ευημερίας που αναδεικνύουν διεθνώς τα θέρετρα Ikos, αποτελώντας το πρώτο ελληνικό brand που έχει κατακτήσει τουριστικούς προορισμούς εκτός των συνόρων της χώρας.

Ikos Odisia

Το Ikos Odisia στη Δασιά της Κέρκυρας

 Στη νέα παγκόσμια καμπάνια των Ikos Resorts, τα βραβευμένα, all-inclusive luxury θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos γιορτάζουν τη μοναδική ελληνική φιλοξενία – παράδοση από την ελληνική αρχαιότητα – που βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας των Ikos Resorts από την ίδρυσή τους. Με το μήνυμα “Ανακάλυψε τη Φιλοξενία” (Discover Philoxenia), η νέα καμπάνια εστιάζει στα χαρακτηριστικά και τις αξίες της ελληνικής φιλοξενίας.

Η καμπάνια των Ikos Resorts (με την λέξη “Ιkos” να προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “οἶκος“) αναδεικνύει πώς οι ταξιδιώτες ξεκινούν τις διακοπές τους ως επισκέπτες και φεύγουν σαν φίλοι, απολαμβάνοντας ζεστή, ποιοτική εξυπηρέτηση και φροντίδα που ανταποκρίνεται σε κάθε τους ανάγκη, δημιουργώντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους των ξενοδοχείων Ikos. Στα απαράμιλλα μεσογειακά τοπία, όπου βρίσκονται τα θέρετρα, έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξαιρετικής ποιότητας γαστρονομία, αλλά και συναρπαστικές δραστηριότητες στη φύση, με την αειφορία – ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής – να είναι μέρος της συνολικής εμπειρίας που έχει τοποθετήσει τα Ikos Resorts στην κορυφή διεθνών κατατάξεων των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024