Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΣάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ συνενώθηκαν σε έναν όμιλο με συμμετοχή Goldman Sachs Asset Management και Hermes GPE
Ξενοδοχεία

Σάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ συνενώθηκαν σε έναν όμιλο με συμμετοχή Goldman Sachs Asset Management και Hermes GPE

Βασικοί μέτοχοι είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P. Ο Όμιλος θα διοικείται από τους Σταύρο Α. Ανδρεάδη, πρόεδρο, Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin, διευθύνοντες συμβούλους.

Οι εταιρείες Σάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ ανακοινώνουν ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνένωσής τους σε έναν Όμιλο. Βασικοί μέτοχοι είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P., ενώ στο νέο σχήμα συμμετέχουν επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Goldman Sachs Asset Management και η Hermes GPE, καθώς και κεφάλαια ιδιωτικών οίκων του εξωτερικού.

Ο Όμιλος θα διοικείται από τους Σταύρο Α. Ανδρεάδη, πρόεδρο, Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin, διευθύνοντες συμβούλους. Ο Όμιλος θα στηριχθεί στο εξαιρετικού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό και την τεχνογνωσία της Σάνη ΑΕ στη δημιουργία και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ούτως ώστε να αναπτύξει περαιτέρω ως ανεξάρτητα brands το αναγνωρισμένο brand Sani καθώς και το πρωτοποριακό και εξελισσόμενο brand Ikos. Sani και Ikos σχεδιάζουν σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, σε ορίζοντα πενταετίας, με την πρόσθετη προσδοκία να συμβάλουν διά αυτών στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, εν γένει.

Στο πλαίσιο αυτό, σε πρώτη φάση και για την ενδυνάμωση των δύο brands υλοποιούνται ήδη επεκτάσεις και αναβαθμίσεις στις μονάδες Sani Asterias, Sani Club, Sani Marina, Ikos Oceania και Ikos Olivia.

Ετικέτες
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024