Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΣτις 14 Ιανουαρίου η πρώτη εκπομπή της εβδομαδιαίας Web TV των 100% Hotel Specials
Ξενοδοχία

Στις 14 Ιανουαρίου η πρώτη εκπομπή της εβδομαδιαίας Web TV των 100% Hotel Specials

Κάθε Πέμπτη, το 100% Broadcasting θα εκπέμπει διαδικτυακά, σε συγκεκριμένα time zones, αλλά με πλούσια θεματική ποικιλία και πολύ αξιόλογους προσκεκλημένους, εστιάζοντας στην επίκαιρη όσο και πρακτική πληροφορία, αλλά και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων.


Το 100% Hotel Show, από την πρώτη στιγμή, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως συστηματική πλατφόρμα networking μεταξύ ξενοδόχων, επαγγελματιών τουρισμού και προμηθευτών. Στο πλαίσιο αυτό, μετά τη δημιουργία των 15θήμερων διαδικτυακών “τευχών” 100% Hotel Specials, ανακοινώνει την εβδομαδιαία σειρά εκπομπών 100% Broadcasting.

Τι είναι το 100% Broadcasting
Κάθε Πέμπτη, το 100% Broadcasting θα εκπέμπει διαδικτυακά, σε συγκεκριμένα time zones, αλλά με πλούσια θεματική ποικιλία και πολύ αξιόλογους προσκεκλημένους, εστιάζοντας στην επίκαιρη όσο και πρακτική πληροφορία, αλλά και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων.

Θεματικά sessions και time zones
Οι θεματικές στήλες και οι αντίστοιχες ώρες εκπομπής του 100% Broadcasting, αρχίζοντας από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, θα είναι:

100% Trends & Innovations (11.00-11.45)
Η Συντακτική Ομάδα των 100% Hotel Specials αναζητά, επιλέγει και παρουσιάζει, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, επικρατούσες ή επερχόμενες τάσεις, καινοτομίες και λύσεις, που συμβάλλουν στην παροχή τουριστικών προϊόντων, απόλυτα συμβατών με τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις. Η κάθε εκπομπή 100% Trends & Innovations θα είναι θεματική, ενώ, κατόπιν αξιολόγησης, μπορεί να ακολουθεί 15λεπτη πρακτική παρουσίαση λύσης, ως case study εφαρμογής σε ξενοδοχείο.

100% Hospitality Persons (14.00-14.45)
Mε 1 ή 2 προσκεκλημένους κάθε φορά. Συνεντεύξεις με πρόσωπα που η Συντακτική Ομάδα των 100% Hotel Specials αξιολογεί ότι για διάφορους λόγους είναι επιδραστικά για τον κλάδο. Στόχος της στήλης είναι να συστήσει το πρόσωπο στο κοινό- η οποιαδήποτε επιχειρηματική πτυχή φωτίζεται μέσα από την προσωπική ιστορία του προσκεκλημένου.

100% Tourism Destinations (17.00-18.10)
Με υπεύθυνο εκπομπής τον κ. Δημήτρη Αντωνάκο, ιδρυτή του 100% Hotel Show, και με την επιμέλεια του κ. Δημήτρη Βασιλείου της Ομάδας Flatod, που παρέχει την τεχνική υποστήριξη, δημιουργείται μια σειρά web-εκπομπών με θέμα τον Τουρισμό και τη “Νέα Κανονικότητα” – στην εποχή του covid-19 και μετά. Το πεδίο διερεύνησης είναι οι πολύπλοκες προκλήσεις της νέας “κανονικότητας” και το πώς αυτή θα επηρεάσει το Τουριστικό μας μοντέλο, τους ελληνικούς Προορισμούς και τις ανάγκες διαχείρισης και προβολής τους.

Κάθε Πέμπτη, οι δυο “οικοδεσπότες” συνομιλούν με σημαντικούς καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από δύο βασικούς χώρους:
α) Από το εθνικό / διεθνές επίπεδο, ειδικοί διαφορετικών ειδικοτήτων και λήπτες αποφάσεων συζητούν τις τάσεις στον Τουρισμό και τις διάφορες μορφές του στην Ελλάδα και διεθνώς, ειδικά σε σχέση με τις εξελίξεις στις Μεταφορές, την Υγεία (Εμβόλια, Ανοσοποιητικό κ.λπ.), το Περιβάλλον/Αειφορία, την Τεχνολογία κ.ο.κ.
β) Από το περιφερειακό επίπεδο, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων εξετάζουν τις τοπικές/θεματικές προτεραιότητες και “αντοχές”, ειδικά σε σχέση με την “ευαισθησία” των τοπικών παραμέτρων στις διεθνείς εξελίξεις.

“Ως Demand Fairs & Media, είμαστε ενθουσιασμένοι με την υλοποίηση του 100% Broadcasting, μιας ιδέας που διερευνούμε εδώ και καιρό, θεωρώντας ότι καλύπτει ένα σημαντικό κενό της ελληνικής τουριστικής αγοράς -και είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο αυτό εργαλείο θα συμβάλλει αποτελεσματικά, τόσο στην παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης, όσο και στο δημιουργικό networking του κλάδου της φιλοξενίας”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σταδιακά θα ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα των εκπομπών.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024