Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Castello Boutique Resort & Spa στο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

To Castello Boutique Resort & Spa στο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World

Με περισσότερα από 520 ξενοδοχεία­κοσμήματα σε όλον τον κόσμο, τα Small Luxury Hotels of the World, δέχτηκαν πρόσφατα στο δίκτυό τους το Castello Boutique Resort & Spa.

Το Castello Boutique Resort & Spa, έχει την τιμή να ανακοινώσει την ένταξή του στην παγκοσμίως διάσημη οικογένεια ξενοδοχείων των Small Luxury Hotels of the World.

Με περισσότερα από 520 ξενοδοχεία­κοσμήματα σε όλον τον κόσμο, τα Small Luxury Hotels of the World, δέχτηκαν πρόσφατα στο δίκτυό τους το Castello Boutique Resort & Spa, αναγνωρίζοντας το μοναδικό χαρακτήρα, τη διακριτική πολυτέλεια, αλλά και τις υψηλές προδιαγραφές του νεόδμητου ξενοδοχείου, που δημιουργήθηκε με μία αποστολή, να προσφέρει την καλύτερη και πολυτελέστερη εκδοχή της κρητικής φιλοξενίας.

Τοποθετημένο σε μία από τις πλέον προνομιακές θέσεις του γραφικού Σίσσυ, στην Ανατολική Κρήτη, με σουίτες (κάποιες με ιδιωτική πισίνα) που ισορροπούν με επιτυχία ανάμεσα στην μοντέρνα αισθητική και τη διαχρονική κομψότητα, το γαστρονομικό εστιατόριο Ελαία, έναν ναό αναζωογόνησης που ακούει στο όνομα Callista Spa Centre, την κεντρική πισίνα με τις οπτικές ίνες και τους κήπους με την μοναδική ατμοσφαιρικότητα, το Castello Boutique Resort & Spa, δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία του χθες, υιοθετεί τις πιο εντυπωσιακές υποσχέσεις του αύριο και τελικά διαμορφώνει μία από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής στην Κρήτη του σήμερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024