Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Creta Maris Beach Resort γιόρτασε 1.000 εξαιρετικές κριτικές
Ξενοδοχεία

Το Creta Maris Beach Resort γιόρτασε 1.000 εξαιρετικές κριτικές

Χίλιες εξαιρετικές κριτικές και μια γιορτή αφιερωμένη στους κριτές και επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort.

Την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους αποφάσισαν να δείξουν 1000 επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort, μέσω της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor, στη διάρκεια των τελευταίων τριών χρόνων. Το ξενοδοχείο γιόρτασε τη διάκρισή αυτή με μια καλοκαιρινή γιορτή, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τους επισκέπτες και τους συνεργάτες του.

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημο βραβείο που να απονέμεται για την επίτευξη 1.000 εξαιρετικών κριτικών που αποσπά κανείς από τους επισκέπτες του, ωστόσο η αξία τους παραμένει εξαιρετικά υψηλή για την επιχείρηση, αλλά και τους συντελεστές της. Αυτός είναι και ο λόγος που το Σάββατο, 8 Αυγούστου, το Creta Maris διοργάνωσε ένα καλοκαιρινό πάρτι στις εγκαταστάσεις του, παρέα με τους συνεργάτες, την ομάδα και φυσικά τους επισκέπτες του.

“Χίλια μηνύματα που έρχονται να υπενθυμίσουν για μια ακόμη φορά πως οι γνώμη των επισκεπτών είναι που κάνει τη διαφορά! Μηνύματα χαράς, αγάπης, υποσχέσεων για επιστροφή και πάνω από όλα ευχαρίστησης συντελούν τις 1000 κριτικές που συγκέντρωσε το Creta Maris Beach Resort στο διάστημα των τελευταίων τριών χρόνων, μέσω του TripAdvisor. Μία διάκριση που ήρθε έπειτα από πολύ δουλειά, μεράκι και πάνω από όλα την προσφορά της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας! Μία διάκριση – αποτέλεσμα της εγκαθίδρυσης συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες”, σημειώνει χαρακτηριστικά η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024