Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο NEW Hotel γίνεται μέλος του luxury ταξιδιωτικού δικτύου Virtuoso
Ξενοδοχεία

Το NEW Hotel γίνεται μέλος του luxury ταξιδιωτικού δικτύου Virtuoso

Η ένταξη του ξενοδοχείου στο αναγνωρισμένο παγκοσμίως δίκτυο, προσφέρει την άμεση διασύνδεσή του με ταξιδιωτικά πρακτορεία αναψυχής διεθνώς και ανοίγει νέες ευκαιρίες πωλήσεων μέσω των 22.000 συμβούλων πολυτελούς ταξιδιού και του πελατολογίου τους

Το contemporary ξενοδοχείο της Αθήνας είναι το πρώτο στην κατηγορία του που εντάσσεται στο διεθνές δίκτυο αναδεικνύοντας τη μοντέρνα πλευρά της πόλης. Το NEW Hotel, μέλος των Design Hotels και του Ομίλου YES! Hotels, εντάχθηκε πρόσφατα στους ταξιδιωτικούς συνεργάτες του Virtuoso, ενός από τα κορυφαία δίκτυα στο κόσμο στα ταξίδια πολυτελείας, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 2.000 επιλεγμένους προμηθευτές διεθνώς. Η προσθήκη αυτή αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για τους πελάτες του δικτύου, καθώς το NEW Hotel είναι το απόλυτο contemporary ξενοδοχείο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο, αναδεικνύει τη σύγχρονη πλευρά της πόλης και είναι το πρώτο που προτείνει το Virtuoso σε αυτήν την κατηγορία, ξεφεύγοντας από τη συμβατική έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας.

“Οι luxury γενιές των Generation X, Millennials, ακόμα και οι νεότεροι της Generation Z, που θα έρθουν ως επισκέπτες μέσω του Virtuoso, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μοντέρνα Αθήνα, ξεκινώντας την εμπειρία τους μέσα από το ίδιο το ξενοδοχείο. Το NEW Hotel, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, καθώς και όλα τα ξενοδοχεία της YES! Hotels απαντούν στην ανάγκη μιας νέα μορφής στο ταξίδι του σήμερα. Μιας φρέσκιας, ενθουσιώδους και σαγηνευτικής εμπειρίας φιλοξενίας που εμπνεύστηκε ο ιδρυτής τους κ. Δάκης Ιωάννου και εκφράστηκε μέσα από τη δημιουργία του Ομίλου Ξενοδοχείων YES!”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Το NEW Hotel προσφέρει ένα συνδυασμό σύγχρονων έργων από εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και εγκαταστάσεις τέχνης και δημιουργίες που προέκυψαν από την ανακατασκευή επίπλων και εγκαταλελειμμένων υλικών που προϋπήρχαν στο αρχικό κτίριο. Επιπρόσθετα, στοιχεία συνυφασμένα με την λαϊκή παράδοση, αναδημιουργήθηκαν αριστοτεχνικά σε μοντέρνα concepts τα οποία κοσμούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες παίρνουν μια γεύση από τον παραδοσιακό χαρακτήρα της πόλης δοσμένο μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά.


NEW Hotel, το Art Lounge.

Το NEW Hotel, γίνεται μέλος της  συλλογής του Virtuoso, που συμπεριλαμβάνει ξεχωριστά ξενοδοχεία, resorts, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλες ομάδες προμηθευτών από όλο τον κόσμο. Η ένταξη του ξενοδοχείου στο αναγνωρισμένο παγκοσμίως δίκτυο, προσφέρει την άμεση διασύνδεσή του με ταξιδιωτικά πρακτορεία αναψυχής διεθνώς και ανοίγει νέες ευκαιρίες πωλήσεων μέσω των 22.000 συμβούλων πολυτελούς ταξιδιού και του πελατολογίου τους. Η προσεκτική και εξαιρετικά επιλεκτική διαδικασία που προβλέπει την προσθήκη νέου προμηθευτή στο Virtuoso, ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξία της ανάδειξης του NEW Hotel σε προτεινόμενο συνεργάτη.

Στη φωτογραφία, άποψη από Superior Plus Guestroom.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024