Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΒραβευμένη ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort
Γαστρονομία

Βραβευμένη ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort

Το φεστιβάλ γαστρονομίας ου Porto Carras Grand Resort λαμβάνει χώρα στο 'Tsipouraki Restaurant', στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα.

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι βραβευμένοι chef κ.κ. Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.

Το φεστιβάλ γαστρονομίας λαμβάνει χώρα στο “Tsipouraki Restaurant”, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα, από τις 20 Ιουνίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2015.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024