Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΜΒΑ με τουριστικό προσανατολισμό από το BCA Business Studies

ΜΒΑ με τουριστικό προσανατολισμό από το BCA Business Studies

Από φέτος το BCA Business Studies καινοτομεί προσφέροντας Master in Business Administration (MBA) with Hospitality Management. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Ξενοδοχειακών και Τουριστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό […]

Από φέτος το BCA<.> Business Studies καινοτομεί προσφέροντας Master in Business Administration (MBA) with Hospitality Management<...>. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Ξενοδοχειακών και Τουριστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και διαθέτουν ήδη πρώτο πτυχίο καθώς και προϋπηρεσία στο χώρο. Η διάρκεια του προγράμματος διαρκεί από 1 έτος (full time) μέχρι 2 έτη (part time), ανάλογα με τα χρονικά περιθώρια που έχει ο ενδιαφερόμενος. Τα μαθήματα διεξάγονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη (απογευματινές ώρες), είτε από Παρασκευή έως Κυριακή δύο φορές τον μήνα, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα MBA for Executives.

Το ΒCA Business Studies δημιουργεί μέσω του Department of Hotel & Tourism Management, εξειδικευμένα στελέχη για τις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας.

Με την συνεργασία του κρατικού Βρετανικού πανεπιστημίου Huddersfield, ο τετραετής κύκλος σπουδών οδηγεί τους σπουδαστές στην απόκτηση πτυχίου Bachelor (Honors) Degree in Hotel Management with Tourism and Leisure.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024