Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΠαρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία από το SITEC

Παρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία από το SITEC

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί τους γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και διάφορων σχολών καθώς και επαγγελματίες σε μια παρουσίαση, με ελεύθερη είσοδο, για σπουδές Hotel, Tourism, Events & Business Management στην Ελβετία.

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί τους γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και διάφορων σχολών καθώς και επαγγελματίες σε μια παρουσίαση, με ελεύθερη είσοδο, για σπουδές Hotel, Tourism, Events & Business Management στην Ελβετία, την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel (ex Chandris), Λεωφ. Συγγρού 385 για όλες τις σχολές του SEG. Η παρουσίαση θα γίνει από την κα P. Stapeley, Regional Manager Europe & USA of SEG και την κα E. Merkouriadi-Howald, διευθύντρια του SITEC με σκοπό να ενημερώσουν για τα διάφορα προγράμματα σπουδών όπως Swiss Diplomas, British & Swiss BA (Hons) Degrees, British Master of Arts Degree Postgraduate Degrees, BBA American Dual Bachelor Degree, American MBA Degree, καθώς και για όλες τις πλευρές της ζωής των σπουδαστών, κατά την διάρκεια των σπουδών τους. Επίσης θα ενημερωθούν για την προσφορά “Open House” που είναι μια δωρεάν τετραήμερη επίσκεψη στην Ελβετία, για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για τις σπουδές τους στην Ελβετία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024