Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠρόταση ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για σύσταση Ομάδας Δράσης για τη ρωσική αγορά
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Πρόταση ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για σύσταση Ομάδας Δράσης για τη ρωσική αγορά

Πρόταση προς τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για τη σύσταση Ομάδας Δράσης για περαιτέρω ανάπτυξη της ρωσικής τουριστικής αγοράς υπέβαλε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων – ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης, […]

Πρόταση προς τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για τη σύσταση Ομάδας Δράσης για περαιτέρω ανάπτυξη της ρωσικής τουριστικής αγοράς υπέβαλε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων – ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης, στο<...>περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΜΙΤΤ που διεξάγεται στη Μόσχα.

Η έκθεση της Μόσχας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, έχει αποδείξει ότι η ρωσική αγορά είναι η μοναδική που επιδεικνύει ανοδική πορεία. Ωστόσο τονίζεται πως τα θετικά μηνύματα που προκύπτουν για τις αφίξεις από τη Ρωσία δεν πρέπει να προκαλούν εφησυχασμό, αλλά αντιθέτως πρέπει άμεσα και δυναμικά να αξιοποιηθούν με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των θετικών προοπτικών. Η ρωσική αγορά παρέχει στην Κύπρο μια δεύτερη ευκαιρία, μετά τη δραματική μείωση των τελευταίων χρόνων και για αυτό το λόγο πρέπει να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με την πρόταση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, την Ομάδα Δράσης για τη Ρωσία μπορούν να αποτελούν οι φορείς του δημόσιου τομέα (ΚΟΤ, Πρεσβεία της Κύπρου στη Μόσχα) και του ιδιωτικού τομέα, που έχουν άμεση σχέση με την προσέλκυση, διευκόλυνση και εξυπηρέτηση Ρώσων τουριστών στην Κύπρο. Βασική αρχή της πρότασης είναι ότι η Ομάδα Δράσης πρέπει να είναι ευέλικτη και να έχει πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων ούτως ώστε να λύνονται τυχόν προβλήματα και να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες άμεσα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024