Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜεγάλες προοπτικές για τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Μεγάλες προοπτικές για τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ολλανδίας προγραμματίζει να στείλει στην Κύπρο περίπου δέκα Ολυμπιακές Ομάδες της, για να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ομιλίες […]

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ολλανδίας προγραμματίζει να στείλει στην Κύπρο περίπου δέκα Ολυμπιακές Ομάδες της, για να προετοιμαστούν για τους<...> Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ομιλίες που είχε η γενική διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Φρύνη Μιχαήλ σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ολυμπιακής Ομάδας της Ολλανδίας Τζουπ Αλμπερντα. Παράλληλα, η συνεργασία προγραμματίζεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των αγώνων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των αθλητών και των ομάδων που θα χρησιμοποιήσουν της αθλητικές εγκαταστάσεις της Κύπρου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού επισημαίνει ότι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού αποτελεί θέμα υψηλής προτεραιότητας στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου για τον τουρισμό. Συγκεκριμένα, αυτό το τμήμα της αγοράς συμβάλλει στους στρατηγικούς στόχους της μείωσης του προβλήματος της εποχικότητας, της αύξησης της κατά κεφαλή δαπάνης και της αύξησης του επαναλαμβανόμενου τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024