Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΔιαθέσιμα στο κοινό τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού

Διαθέσιμα στο κοινό τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού

Διαθέσιμα στο κοινό είναι από χτες τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, των οποίων η διανομή από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) γίνεται ταυτόχρονα με την απογραφή των δικαιούχων. Συνολικά, θα διατεθούν […]

Διαθέσιμα στο κοινό είναι από χτες τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, των οποίων η διανομή από τον<...> Οργανισμό Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) γίνεται ταυτόχρονα με την απογραφή των δικαιούχων. Συνολικά, θα διατεθούν περίπου 320.000 δελτία, τα οποία θα ισχύουν μέχρι και για κρουαζιέρες.

Να επισημανθεί ότι στην Αττική, τα δελτία διανέμονται στους δικαιούχους κατά αλφαβητική σειρά, από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα καθημερινά, στα γραφεία του Οργανισμού και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ χτες και σήμερα (Δευτέρα 28 Μαρτίου και Τρίτη 29) εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι το επώνυμο, των οποίων ξεκινά από το `Αλφα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το ποσό του εισοδήματος έχει αυξηθεί κατά 8%, ενώ δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για τις άγαμες μητέρες.

Έτσι, δικαιούχοι Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού είναι:

  • Οι εργαζόμενοι, που καταβάλλουν εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και έχουν πραγματοποιήσει εκατό ημέρες εργασίας ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας το έτος 2004.
  • Οι συνταξιούχοι, που συνταξιοδοτήθηκαν από φορέα στη διάρκεια ασφάλισης του οποίου μέχρι τη συνταξιοδότησή τους κατέβαλαν εισφορές υπέρ του ΟΕΕ.
  • Όσοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 4.500 ημέρες εργασίας, στον κλάδο ασφάλισης κατά του κινδύνου της ανεργίας σε προηγούμενο της συνταξιοδότησής τους φορέα.
  • Τα προστατευόμενα μέλη (παιδιά) των δικαιούχων, ηλικίας από πέντε ετών μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους, ή του 24ου εφόσον είναι άνεργα ή του 26ου εφόσον σπουδάζουν σε οποιαδήποτε Δημόσια Σχολή.
  • `Ατομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας ίσο ή μεγαλύτερο του 67%. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες δικαιούνται δελτίων και για τον συνοδό τους μόνο στην περίπτωση, που η αναπηρία είναι άνω 67% και εφόσον η αναγκαιότητα συνοδείας προκύπτει από σχετικά παραστατικά (βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής του ΙΚΑ ή άλλου ασφαλιστικού φορέα, κάρτα συνοδού).
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024