Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και 5* Radisson Blu Park πιστοποιήθηκαν για απολύμανση από COVID-19
Ξενοδοχεία

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και 5* Radisson Blu Park πιστοποιήθηκαν για απολύμανση από COVID-19

Η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS έχει εφαρμογή ιδιαίτερα σε οργανισμούς με δραστηριότητα που σχετίζεται με τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, όπως ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής και spa, άθλησης και ευεξίας, ταξιδιωτικά μέσα, αεροδρόμια, χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, μουσεία κ.λπ.

Η εταιρεία επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και ελέγχων SGS συνεργάστηκε με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το ξενοδοχείο 5* Radisson Blu Park για την εφαρμογή προγράμματος που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης (περιλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2 / COVID-19).

Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα, η SGS στέκεται στο πλευρό επιχειρήσεων και οργανισμών, παρέχοντάς τους τα μέσα που διασφαλίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους με σκοπό την προστασία των εργαζόμενων και των επισκεπτών. Η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS έχει εφαρμογή ιδιαίτερα σε οργανισμούς με δραστηριότητα που σχετίζεται με τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, όπως ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής και spa, άθλησης και ευεξίας, ταξιδιωτικά μέσα, αεροδρόμια, χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, μουσεία, σχολεία, νοσοκομεία, μονάδες παραγωγής, χώρους γραφείων, κινηματογράφους / θέατρα, εμπορικά κέντρα, αίθουσες ψυχαγωγίας, κ.λπ.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εφάρμοσε το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους του (εκθεσιακούς, γραφεία, χώρους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Cycladic Shop, Cycladic Café, εισόδους κ.λπ.). Το ξενοδοχείο 5* Radisson Blu Park εφάρμοσε το πρόγραμμα στα δωμάτια, καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του. Οι δύο οργανισμοί εξασφαλίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους, λαμβάνοντας και το προβλεπόμενο ειδικό σήμα της SGS.

Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους με τη λήψη δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζόμενων όσο και του κοινού.

Η SGS, με την υπηρεσία Disinfection Monitored, επικυρώνει τις ασφαλείς διαδικασίες διεθνών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, όπως τις διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες ACCOR, Radisson, ΝΗ, την πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων HRS, την εταιρεία Sonae Sierra, που διαχειρίζεται ακίνητα στην Ευρώπη, Ασία, Νότια Αμερική και Αφρική.

Η SGS έχει παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 94.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παραγωγικών κλάδων, όπως πετρελαίου, αερίου και χημικών, μεταλλευμάτων, τροφίμων, αυτοκινήτου, αγροτικής παραγωγής, καταναλωτικών αγαθών, ναυτιλίας, υγείας και τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024