Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνεργασία των Mitsis Hotels με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Αθλητικός Τουρισμός

Συνεργασία των Mitsis Hotels με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Emilio Butragueño της Ρεάλ Μαδρίτης στην τελετή έναρξης του Ποδοσφαιρικού Προπονητικού Camp στην Κω.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να προσφέρει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στους επισκέπτες του, συνεργάζεται με τη 14 φορές πρωταθλήτρια του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, για τη φιλοξενία Ποδοσφαιρικού Προπονητικού Camp στην Κω το καλοκαίρι του 2022 για τους νεαρούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, ο Όμιλος Mitsis Hotels είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Ισπανό θρύλο και πρωταθλητή της Ρεάλ Μαδρίτης Emilio Butragueño στην τελετή έναρξης του Προπονητικού Camp στις 11 Ιουλίου. O ίδιος μίλησε στους παρευρισκόμενους για την αξία του αθλητισμού, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς θαυμαστές του. Στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Κω Θεοδόσιος Νικηταράς, τονίζοντας πως «Το ήθος και ο χαρακτήρας διαπλάθουν τις προσωπικότητες των νέων παιδιών και χαρακτηρίζουν τον εκλεκτό καλεσμένο μας Emilio Butragueño», ενώ δώρισε στον διάσημο αθλητή αναμνηστική πλακέτα του Δήμου της Κω.

Το Ποδοσφαιρικό Camp διεξάγεται για 2η συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Ρόδου το 2021. Η συνεργασία θα προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες των Mitsis Hotels ποδοσφαιρική εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών από τους προπονητές των αναπτυξιακών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης. «To Camp θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν το σεβασμό, το ομαδικό πνεύμα και την προσήλωση στο στόχο, αξίες που αποτελούν τους κύριους πυλώνες της επιτυχίας της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και δεκαετίες», ανέφερε στην ομιλία του ο Emilio Butragueño.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και θα λάβει χώρα στην Καρδάμενα της Κω για 7 εβδομάδες, από τις 4 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου 2022, με τη συμμετοχή των επισκεπτών των 5 ξενοδοχείων του Ομίλου στην Κω –Blue Domes Resort & Spa, Family Village Beach Hotel, Norida Beach Hotel, Ramira Beach Hotel και Summer Palace Beach Hotel. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παγκόσμιας εμβέλειας συνεργασία μας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η φιλοξενία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Emilio Butragueño μάς τιμά ιδιαιτέρως. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε για δεύτερη χρονιά ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι για τους νεαρούς επισκέπτες μας που θα τους μείνει αξέχαστο. Εμπλουτίζουμε διαρκώς το πρόγραμμα recreation των ξενοδοχείων μας και, σε συνδυασμό με την έναρξη της συνεργασίας μας με τη διεθνή Ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, τα 12 κέντρα θαλασσοθεραπείας του Ομίλου και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας μοναδικές ευκαιρίες άθλησης και ευεξίας», δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Με αφορμή τη διοργάνωση του Προπονητικού Camp στο νησί, ο Όμιλος Mitsis Hotels χορήγησε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Καρδάμενας που θα φιλοξενήσει νέα ταλέντα και μετά το πέρας του προγράμματος, ενώ η συνεργασία του Ομίλου με το Ποδοσφαιρικό Camp της Ρεάλ Μαδρίτης συμβάλλει στην προβολή της Κω ως διεθνή αθλητικό προορισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024