Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνL-PCO: Νέα εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη

L-PCO: Νέα εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων

Ένα ακόμη βήμα στην επιχειρηματική του δραστηριότητα πραγματοποιεί ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, δημιουργώντας μια νέα εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων, την Livanis Professional Congress Organisers (L-PCO). Η παρουσίασητης L-PCO πραγματοποιήθηκε χτες, Τετάρτη […]

Ένα ακόμη βήμα στην επιχειρηματική του δραστηριότητα πραγματοποιεί ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, δημιουργώντας μια νέα εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων, την Livanis Professional Congress Organisers (L-PCO). Η παρουσίαση<...>της L-PCO πραγματοποιήθηκε χτες, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στο N.J.V Athens Plaza, με την παρουσία εκπροσώπων του τύπου, καθώς και ανθρώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η έναρξη της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του Προέδρου της L-PCO κ. Ηλία Λιβάνη, ο οποίος εξηγώντας την απόφαση του για την δημιουργία της νέας εταιρίας διοργάνωσης συνεδρίων υπογράμμισε ότι «στόχος μας πάντοτε ήταν να συμμετέχουμε σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην προαγωγή του πολιτισμού, των επιστημών και της εκπαίδευσης. Σε αυτή τη λογική εγγράφεται και η επιθυμία μας να δραστηριοποιηθούμε και στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για ενίσχυση της διάχυσης των μηνυμάτων του πολιτισμού και των επιστημών στην κοινωνία, μέσα και από άλλες δραστηριότητες, εκτός της εκδοτικής».

Ακολούθησε η παρουσίαση της L-PCO από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Αρβανίτη, η οποία κύριο σημείο είχε την επιθυμία της νέας εταιρίας για παροχή προσωποποιημένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη διοργάνωση συνεδρίων, επιστημονικών συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ταξιδιών κινήτρων, αποστολών σε συνέδρια και διαχείριση επιστημονικών ενώσεων, στηριζόμενη στην αξιοπιστία του Ομίλου Λιβάνη, αλλά και στην εμπειρία των στελεχών που την απαρτίζουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024