Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο για την ειρήνη και τη φιλία μέσα από τον Τουρισμό

Συνέδριο για την ειρήνη και τη φιλία μέσα από τον Τουρισμό

Αύριο ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη τις εργασίες του το συνέδριο “Ειρήνη και Φιλία μέσα από τον Τουρισμό” που διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων με […]

Αύριο ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη τις εργασίες του το συνέδριο "Ειρήνη και Φιλία μέσα από τον Τουρισμό" που διοργανώνουν από κοινού<...> ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων με το International Institute for Peace through Tourism (IIPT<.>).

Του σύνεδρους υποδέχεται σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και αύριο ξεκινάνε οι εργασίες με χαιρετισμό του υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι πρόεδροι των δύο φορέων κ.κ. Lou d' Amore και Γιάννης Ευαγγέλου θα αναλύσουν του απόψεις τους για την τον τουρισμό σε διεθνές και μεσογειακό επίπεδο.

Μεταξύ των ομιλητών είναι η κα Μαριάννα Σιγάλα υποψήφια διδάκτορας του πανεπιστημίου του Surrey στη Μεγάλη Βρετανία η οποία θα αναλύσει τη δυναμική του e-Travel σε σχέση με τους στόχους του IIPT και την επόμενη ημέρα ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής τουρισμού στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education (EuroCHRIE) θα αναλύσει τις δυνατότητες δικτύωσης και συνεργασίες των εκπαιδευτικών του τουρισμού από την Ελλάδα την Τουρκία και την περιοχή των Βαλκανίων.

Στη διάρκεια του τριημέρου θα δοθεί η δυνατότητα για ανοιχτές συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν στον ρόλο των κυβερνήσεων στην ανάπτυξη της κουλτούρας για ειρήνη μεταξύ των λαών μέσα από την τουριστική δραστηριότητα και τη συνεργασία τους με τον ιδιωτικό τομέα και τους επιστήμονες του τουρισμού σε θέματα τουριστικού marketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024