Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνέδριο για τις αερομεταφορές στην Πάτρα

Συνέδριο για τις αερομεταφορές στην Πάτρα

Στο Διεθνές Συνέδριο Αερομεταφορών και Αεροδρομίων που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 3-4 Δεκεμβρίου 2001 θα αναλυθούν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πτήσεων και των αεροδρομίων, στην διεθνή […]

Στο Διεθνές Συνέδριο Αερομεταφορών και Αεροδρομίων που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 3-4 Δεκεμβρίου 2001 θα αναλυθούν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πτήσεων και των αεροδρομίων, στην διεθνή οικονομική κρίση των αερομεταφορών<...>, στις εξελίξεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας και σε άλλα φλέγοντα θέματα της εποχής μας. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν 55 εισηγητές, ειδικοί σε θέματα αερομεταφορών.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον στρατηγικό σχεδιασμό των αερομεταφορών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στις εξελίξεις στην εναέρια κυκλοφορία και στην προετοιμασία για τις ημέρες της Ολυμπιάδας, και στην εθνική πολιτική στις αερομεταφορές και τη συσχέτισή της με την τουριστική πολιτική.

Η κατασκευή και η λειτουργία ιδιωτικών αεροδρομίων στην Ελλάδα, η βιωσιμότητα και η δυνατότητα αναπαραγωγής του "μοντέλου" των Σπάτων σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια, αλλά και ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής νομοθεσίας για τις αερομεταφορές, είναι ορισμένα από τα κύρια θέματα που, επίσης, θα αναλυθούν.

Επίσης, το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων θα επικεντρώσουν ζητήματα που αφορούν στην διαχείριση των οικονομικών πόρων και την πολιτική ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων, στη χρηματοδότηση των έργων από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, καθώς και στην επιδότηση των "άγονων" γραμμών.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και τελεί υπό την αιγίδα και οικονομική στήριξη του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, του υπουργείου Ανάπτυξης, του υπουργείου Πολιτισμού, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, του ΕΟΤ, του ΤΕΕ, της Ολυμπιακής Αεροπλοίας, της Axon Airlines, της Aegean Airlines και της Alpha Ασφαλιστικής. Η εταιρία οργάνωσης του συνεδρίου είναι η Ico-international Conference Organizer.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024