Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις 20ο East Med Multihull and Yacht Charter Show 2024

20ο East Med Multihull and Yacht Charter Show 2024

EMMYS

Το East Med Multihull and Yacht Charter Show είναι μια κορυφαία έκθεση πολυσκαφών, που προσελκύει επαγγελματίες και δημοσιογράφους παγκοσμίως, προωθώντας τον θαλάσσιο τουρισμό.

Το East Med Multihull and Yacht Charter Show που θα λάβει χώρα από τις 25 έως τις 28 Απριλίου στο Λιμάνι του Πόρου είναι μια έκθεση ενοικιάσεων επαγγελματικών σκαφών με πλήρωμα, με κύριο επίκεντρο τα σκάφη multihull. Θα αποτελέσει μεγάλη έλξη για Έλληνες και ξένους μεσίτες ενοικίασης σκαφών, προμηθευτές θαλάσσιων προϊόντων, δημοσιογράφους και ανταποκριτές για τα πιο διάσημα περιοδικά που προωθούν τον θαλάσσιο τουρισμό παγκοσμίως. Είναι ευκαιρία για εταιρείες ενοικίασης σκαφών με πλήρωμα να παρουσιάσουν τα πολυτελή τους σκάφη και τις premium υπηρεσίες τους σε κάποιους από τους πιο επιδραστικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με μια μεγάλη ποικιλία πολυσκαφών και μονοσκαφών με πλήρωμα διαθέσιμων για επίδειξη εν πλω, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το περίφημο γεγονός.

Το East Med Multihull and Yacht Charter Show περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
  • Έκθεση σκαφών: Πολυσκάφη και μονοσκάφη με πλήρωμα καλύπτοντας το πλήρες φάσμα των σκαφών και καταμαράν που διατίθενται για ενοικίαση στην ελληνική αγορά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους σε επαγγελματίες μεσίτες σκαφών από όλο τον κόσμο. Αυτό το τμήμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της θαλάσσιας βιομηχανίας.

  • Περίπτερα: Ελληνικές εταιρείες ενοικίασης σκαφών με πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού. Αυτό το τμήμα θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οργανωτής

Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ)
Τηλέφωνο:
+30 210 4526335
Email:
hpyoa@otenet.gr
View Organiser Website

Χώρος διεξαγωγής

Μαρίνα Πόρου
Λεωφόρος Παπαδόπουλου 70
Πόρος, Πόρος 18020 Greece
+ Google Map
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024