Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με εστίαση στον Προορισμό

Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με εστίαση στον Προορισμό

GSTC Sustainable Tourism Course focusing on the Destination

Το δεύτερο σεμινάριο της σειράς σεμιναρίων που πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) δια ζώσης, στην Ελλάδα αφορά στο Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με εστίαση στον Προορισμό, στις 28 και 29 Μαρτίου 2024, στην Αθήνα.

Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με εστίαση στον Προορισμό
  • Ημερομηνία: 28-29 Μαρτίου 2024
  • Τοποθεσία: Θα ανακοινωθεί
  • Γλώσσα: Ελληνικά

Το Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού GSTC για προορισμούς παρέχει τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να βοηθήσουν στη βελτίωση των πρακτικών αειφορίας στα ταξίδια και τον τουρισμό. Η εκπαίδευση καλύπτει τα Κριτήρια GSTC, τα παγκόσμια πρότυπα για τη αειφορία στα ταξίδια και τον τουρισμό, και παρέχει τις καλύτερες πρακτικές για τους προορισμούς.
Με μια εμβάθυνση στα Κριτήρια GSTC, θα είστε σε θέση να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς να υλοποιήσετε πρακτικές αειφορίας για τον προορισμό σας, και θα είστε έτοιμοι να αναπτύξετε δράσεις αειφόρων πολιτικών και πρακτικών για τον οργανισμό σας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Η διήμερη εκπαίδευση πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και συνδυάζει παρουσιάσεις από τον εκπαιδευτή, ομαδικές συζητήσεις και ασκήσεις με πρακτικές δραστηριότητες, επικεντρωμένες στην πρακτική κατανόηση των GSTC Κριτηρίων του Προορισμού και στα συγκεκριμένα βήματα δράσης για την εφαρμογή των Κριτηρίων.

GSTC_Sustainable-Tourism-Course_Agenda_ST2403-GR-ATHENS

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ 


GSTC-Professional-Certificate-SAMPLE-sm

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 
Πιστοποιητικό Επαγγελματία Αειφόρου Τουρισμού του GSTC

Ολοκληρώνοντας αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα πληροίτε την απαίτηση εκπαίδευσης για την απόκτηση του GSTC Πιστοποιητικού Επαγγελματία στον Αειφόρο Τουρισμό.

Μόλις ολοκληρώσετε το σεμινάριο, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την εξέταση κατάρτισης σχετικά με τον Αειφόρο Τουρισμό του GSTC. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και θα έχετε 2 εβδομάδες μετά το σεμινάριο για να τις υποβάλετε. Εάν περάσετε τις εξετάσεις (απαιτείται 80% και άνω ποσοστό επιτυχίας), θα λάβετε το Πιστοποιητικό Επαγγελματία στον Αειφόρο Τουρισμό από το GSTC. Το πιστοποιητικό αποδεικνύει τις γνώσεις σας σχετικά με τα πρότυπα και τις πρακτικές του αειφόρου τουρισμού.

 Μάθετε περισσότερα για το Πιστοποιητικό Επαγγελματία Αειφόρου Τουρισμού του GSTC


GSTC Εκπαιδευτής

Δρ. Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής για την περιοχή της Μεσογείου & Εκπαιδευτής, GSTC

Ioannis PappasΟ Δρ. Ιωάννης Παππάς, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της GREEN EVOLUTION SA, είναι διευθυντής για την περιοχή της Μεσογείου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC). Είναι μηχανολόγος μηχανικός, με διδακτορικό στην Εφαρμοσμένη Μηχανική, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους επιστημονικούς τομείς, με έμφαση στην αειφορία για τον τουρισμό, την ενεργειακή και περιβαλλοντική αποδοτικότητα σε υποδομές και κτίρια, τη συμβουλευτική σε θέματα τυποποίησης εταιρειών και τεχνολογικής εφαρμογής μεθοδολογιών προσαρμογής και μετριασμού του κλίματος, ESG, CSR και συμβουλευτική αειφορίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είναι GSTC αξιολογητής για προορισμούς, σύμβουλος για πρότυπα πιστοποίησης αειφόρου τουρισμού, με έμφαση σε ξενοδοχεία, tour operators και προορισμούς, και εγκεκριμένος εκπαιδευτής για το GSTC. Ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια, μεταξύ άλλων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, GSTC, EBRD και Google.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Κόστος Εγγραφής Σεμιναρίου
  • 355 US$ ανά άτομο

Τι περιλαμβάνεται

Ως μέρος της εγγραφής σας  για την παρακολούθηση του δια ζώσης σεμιναρίου, θα λάβετε:

  • Εκπαιδευτικό υλικό που θα σας χορηγηθεί πριν/μετά το σεμινάριο και Πιστοποιητικό Συμμετοχής που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο
  • Παρακαλώ σημειώστε: Το τέλος για την εξέταση κατάρτισης σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό του GSTC (75 US$ ανά άτομο) ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο παραπάνω κόστος εγγραφής στο σεμινάριο. Εάν επιθυμείτε να δώσετε την εξέταση μετά το σεμινάριο, μπορείτε να επιλέξετε την πρόσθετη επιλογή “Εκπαίδευση + Εξέταση & Πιστοποιητικό” κατά την εγγραφή σας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις εξετάσεις κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το σεμινάριο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Οργανωτής

Global Sustainable Tourism Council (GSTC)
Email:
info@gstcouncil.org
View Organiser Website
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024