Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΜέτρα για την διευκόλυνση των εκδρομέων ενόψει του τριημέρου λαμβάνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Μέτρα για την διευκόλυνση των εκδρομέων ενόψει του τριημέρου λαμβάνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος και του επερχόμενου τριήμερου, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προβαίνει στη λήψη μέτρων,προκειμένου να διευκολύνει τα ταξίδια των εκδρομέων στην ύπαιθρο, επιβάλλοντας για άλλη […]

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος και του επερχόμενου τριήμερου, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προβαίνει στη λήψη μέτρων,<...>προκειμένου να διευκολύνει τα ταξίδια των εκδρομέων στην ύπαιθρο, επιβάλλοντας για άλλη μια φορά απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης με κοινή απόφαση των Υπουργών ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., Δημόσιας Τάξης και Μεταφορών – Επικοινωνιών, με στόχο τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων σε συγκεκριμένα τμήματα των εθνικών και επαρχιακών οδών.

Να σημειωθεί ότι η απαγόρευση αφορά σε όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, με εξαίρεση τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά των ΕΛΤΑ, των εταιριών διανομής τύπου και τα οχήματα που μεταφέρουν ζώντα ζώα, παστεριωμένο γάλα, νωπά ψάρια και κρέας, καθώς και επίσης και αυτοκίνητα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά μετακινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών..

Επίσης, εξαιρούνται της απαγόρευσης τα βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών καυσίμων, για το ρεύμα εξόδου της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας και μόνο για το τμήμα της από τη διασταύρωση Ρεντίνας μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα, ενώ την Κυριακή 19 Ιουνίου 2005 δεν θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024