Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Τουριστικός Οργανισμός DETUR ξεκινά πρόγραμμα στην Ελλάδα
TOs

Ο Τουριστικός Οργανισμός DETUR ξεκινά πρόγραμμα στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, ο διεθνούς φήμης Τουριστικός Οργανισμός DETUR, ξεκινά πρόγραμμα στην Ελλάδα, έχοντας ως αρχικό προορισμό, το νησί της Κρήτης.

Ανάμεσα στους Σκανδιναβούς Tour Operators που έλαβαν μέρος στην έκθεση της Σoυηδίας “Grekland Panorama“, και ο Τουριστικός Οργανισμός DETUR, ένα από τα πλέον γνωστά και “δυνατά” ονόματα του χώρου με δραστηριοποίηση στη Σουηδία, τη Φιλανδία, τη Νορβηγία, τη Δανία και την Αυστρία. Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, ο διεθνούς φήμης Τουριστικός Οργανισμός, ξεκινά πρόγραμμα στην Ελλάδα, έχοντας ως αρχικό προορισμό, το νησί της Κρήτης. Η σημασία αυτής της καθοριστικής επαγγελματικής κίνησης, αναμένεται να επηρεάσει δραστικά και με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, το χάρτη του κρητικού τουρισμού, επιφέροντας ανάσες ενδυνάμωσης και νέων  ευκαιριών.

Τον τουριστικό οργανισμό DETUR στην Ελλάδα εκπροσωπεί η εταιρεία Trend Touristic Services, γνωστή για τη δράση της στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού, αλλά και για δυναμικές συνεργασίες με ισχυρούς επαγγελματίες ανά τον κόσμο. “Μια συνεργασία τέτοιου κύρους, επιβεβαιώνει τη δυναμική, την αξιοπιστία και τη διαρκή εξέλιξη της Trend Touristic Services αλλά κυρίως σκιαγραφεί ένα ευοίωνο και γεμάτο δημιουργικές βελτιωτικές δράσεις παρόν και μέλλον για τον κρητικό τουρισμό”.

“Η συμμετοχή της DETUR στην έκθεση της Στοκχόλμης στέφτηκε με επιτυχία, αφού πέρασε ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών από το Περίπτερο της, δείχνοντας με τις ερωτήσεις τους ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της εταιρείας”, λέει ο κ. Μάνος Αποστολάκης από την Trend Touristic Services. “Η DETUR κατάφερε με σοβαρότητα και στρατηγική να ανοίξει το πρόγραμμα της στην Ελλάδα. Με σταθερά βήματα και σωστή πολιτική θα επεκταθεί σύντομα σε άλλους προορισμούς πέρα από την Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη. Οι εταιρεία στοχεύει στους πιστούς στα τόσα χρόνια πελάτες τις, οπότε και νέους πελάτες για την Ελλάδα, όπου την ακολουθούν πιστά λόγο των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει στους εκάστοτε προορισμούς της.

Για την εταιρεία μας είναι πλέον από τους στρατηγικούς μας συνεργάτες και εκφράζουμε την εκτίμηση μας αλλά και την συνεχή υποστήριξη μας για την επέκταση του προγράμματος τόσο στο νησί μας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Τόπος μας χρειάζεται νέους, δυνατούς και ανεξάρτητους οργανισμούς όπου θα στηρίξουν τις ξενοδοχειακές μονάδες που δεν βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα των δυο μεγάλων γνωστών οργανισμών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024