Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsJet2holidays: Δωρεάν check-in πτήσης από το ξενοδοχείο, σε κυπριακά θέρετρα το καλοκαίρι του 2024
Τ.Ο.

Jet2holidays: Δωρεάν check-in πτήσης από το ξενοδοχείο, σε κυπριακά θέρετρα το καλοκαίρι του 2024

Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να παραδίδουν τις αποσκευές τους για check-in στο ξενοδοχείο, το πρωί της πτήσης επιστροφής τους.

Η Jet2holidays θα προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία check-in για πτήσεις σε θέρετρά της στην Κύπρο το επόμενο καλοκαίρι, μετά την αυξημένη ζήτηση τόσο από πελάτες όσο και από πράκτορες.

Η Jet2 θα προσφέρει την υπηρεσία σε περισσότερα από 50 ξενοδοχεία στην Πάφο και τη Λάρνακα το καλοκαίρι του 2024, λόγω της «ισχυρής ζήτησης», μετά την επιστροφή της αποκλειστικής υπηρεσίας Jet2 στα Κανάρια Νησιά και την Κύπρο από φέτος το καλοκαίρι.

Η υπηρεσία –η οποία επιτρέπει στους πελάτες να παραδίδουν τις αποσκευές τους στο ξενοδοχείο το πρωί της πτήσης επιστροφής τους– είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 130 ξενοδοχεία στην Τενερίφη, τα Γκραν Κανάρια, το Λανθαρότε και τη Φουερτεβεντούρα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε την υπηρεσία resort flight check-in στην Κύπρο για το καλοκαίρι του 2024, καθώς γνωρίζουμε από τα σχόλια πόσο πολύ αρέσει σε όλους να τη χρησιμοποιούν. Η υπηρεσία είχε εκπληκτικά επίπεδα θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες, οι οποίοι μάς λένε συνεχώς πόσο διαφορά κάνει αυτή η έξυπνη, ασφαλής υπηρεσία στη συνολική εμπειρία των διακοπών τους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024