Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα καμπάνια της First Choice προκαλεί αύξηση στις πωλήσεις

Νέα καμπάνια της First Choice προκαλεί αύξηση στις πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις έχει παρατηρηθεί από τους εξειδικευμένους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες για Ελλάδα, λόγω της εκπτωτικής καμπάνιας που έγινε από τους ‘mass-market’ tour operators. Οι tour operators Golden Sun Holidays […]

Αύξηση στις πωλήσεις έχει παρατηρηθεί από τους εξειδικευμένους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες για Ελλάδα, λόγω<...> της εκπτωτικής καμπάνιας που έγινε από τους 'mass-market' tour operators.

Οι tour operators Golden Sun Holidays και Argo επισημαίνουν ότι τις πρώτες τρεις εβδομάδες αυτής της χρονιάς οι πωλήσεις ανέβηκαν λόγω της καμπάνιας που έγινε από την First Choice<.> με τίτλο "buy one get one free".

H προσφορά αυτή που διαφημίστηκε ως BOGOF για την Ελλάδα και BOGOF για την Ισπανία είχε επιτυχία στην Ελλάδα κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα βλέποντας την αύξηση στις κρατήσεις, σχολίασε ο επικεφαλής πωλήσεων του Golden Sun, κ. Tony Blakey, διότι ο πελάτης με αυτό το πρόγραμμα βλέπει έκπτωση 50% στο κόστος των διακοπών του.

Ο γενικός διευθυντής του Argo Holidays κ. Mathilde Robert, δήλωσε πως αν και κατά τη γνώμη του οι διακοπές αυτές δεν είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, οι κρατήσεις έχουν φτάσει στο μέγιστο σημείο κι αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι η συγκεκριμένη καμπάνια έχει συζητηθεί παντού πάρα πολύ.

Από την πλευρά του ο κ. Noel Josephides, διευθύνων σύμβουλος του Sunvil Holidays, διατύπωσε την αντίθεσή του με την καμπάνια αυτή θεωρώντας ότι προσβάλλει την σκληρή προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι δύο χώρες για να αποτινάξουν τον χαμηλής ποιότητας τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024