Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτη ρωσική αγορά η TUI με joint venture

Στη ρωσική αγορά η TUI με joint venture

Σε μορφή συνεργασίας joint venture προχώρησε ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός TUI με τον tour operator Mostravel που έχει την βάση του στην Μόσχα με στόχο την διείσδυση στην πολλά υποσχόμενη […]

Σε μορφή συνεργασίας joint venture προχώρησε ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός TUI με τον<...> tour operator Mostravel που έχει την βάση του στην Μόσχα με στόχο την διείσδυση στην πολλά υποσχόμενη ρωσική αγορά.

Η νέα εταιρία που δημιουργήθηκε ονομάζεται TUI Mostravel Russia (TMR), και η TUI έχει το 34% των μετοχών της, κρατώντας το δικαίωμα για να αποκτήσει ένα 17% ακόμα μέχρι το 2006, ώστε να έχει έτσι τελικά το 51%.

Ο ρώσος tour operator ασχολείται με ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Τουρκία και την Αίγυπτο, και ήδη χρησιμοποιεί τα ξενοδοχεία Magic Life, Iberotel και Sol y Mar, που ανήκουν στην TUI.

“Η Ρωσία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά που έχει δυναμική και υπόσχεται πολλά για τα επόμενα 3-5 χρόνια”, δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της TUI κ. Michael Frenzel. Στελέχη της αγοράς εκτιμούν ότι περίπου 2 εκατ. πακέτα πουλήθηκαν στην ρωσική αγορά την περασμένη χρονιά, από μια συνολική αγορά 145 εκατ. ανθρώπων που διαθέτει μια μέση τάξη η οποία όλο και ενδυναμώνεται. Οι πιο αγαπητοί τουριστικοί προορισμοί της Ρωσίας είναι η Τουρκία και η Αίγυπτος, κυρίως γιατί είναι αρκετά κοντινοί προορισμοί, με εύκολη είσοδο, και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο κ. Mehmet Ak πρώην πρόεδρος του Mostravel προβλέπει ότι η νέα εταιρία TMR θα έχει το 2005 περίπου 200.000 πελάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024