Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτο Internet και στις πωλήσεις μέσω τηλεόρασης στοχεύει ο First Choice

Στο Internet και στις πωλήσεις μέσω τηλεόρασης στοχεύει ο First Choice

Ο τουριστικός οργανισμός First Choice στοχεύει, με την συμφωνία που πέτυχε με τo αμφίδρομο κανάλι Open της Sky Digital, στην πώληση του 20% των προγραμμάτων του μέσω του Internet και […]

Ο τουριστικός οργανισμός First Choice<.> στοχεύει, με την συμφωνία που πέτυχε με τo αμφίδρομο κανάλι Open της Sky Digital, στην πώληση του 20%<...> των προγραμμάτων του μέσω του Internet και του καναλιού.

Η συμφωνία αυτή σημαίνει ότι ο First Choice είναι ο πρώτος Βρετανός tour operator που θα προσφέρει πλήρεις δυνατότητες κρατήσεων μέσα από την ψηφιακή τηλεόραση. Μέχρι σήμερα μόνο κρατήσεις πτήσεων μπορούσαν να γίνουν από το Open, αλλά με τον First Choice θα προσφέρονται όλες οι δυνατότητες διακοπών μέσα από το κανάλι.

Μέχρι το τέλος του 2003, ο First Choice σκοπεύει το 30% των κρατήσεων πτήσεων, το 20% των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και το 15% των προγραμμάτων της μπροσούρας του να κλείνονται μέσα από το Internet και την ψηφιακή τηλεόραση.

Ο διευθυντής του e-commerce του First Choice κ. Sam Turnbull αναφέρει ότι 'πολλοί εμφανίζονται να κάνουν κρατήσεις μέσα από το Internet, όμως τελικά παραπέμπουν σε ένα τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων'. Ο κ. Turnbull διαφωνεί με την άποψη ότι η νέα τεχνολογία και οι εκπτώσεις μέσα από το Internet απειλούν τα ταξιδιωτικά γραφεία, (λιανοπωλητές) και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι 'εάν θεωρούσαμε ότι οι μέρες των ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι μετρημένες δεν θα είχαμε ανοίξει τόσο μεγάλη αλυσίδα λιανοπωλητών. Ο καθένας έχει την θέση του στο μέλλον αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πουλάμε διακοπές με τον τρόπο που ο πελάτης θέλει'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024