Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔυο νέα προϊόντα από το Τravel Plan
Τόνωση της κίνησης της τουριστικής αγοράς

Δυο νέα προϊόντα από το Τravel Plan

Τo Τravel Plan προέβη σε μια δυναμική ενέργεια, προκειμένου να τονώσει την κίνηση της τουριστικής αγοράς σχεδιάζοντας και προωθώντας δύο νέα προγράμματα. – Best Value: 0% Προκαταβολή-6 Aτοκες Δόσεις- Πακέτα […]

Τo Τravel Plan προέβη σε μια δυναμική ενέργεια, προκειμένου να τονώσει την κίνηση της τουριστικής αγοράς σχεδιάζοντας και προωθώντας<...> δύο νέα προγράμματα.

– Best Value: 0% Προκαταβολή-6 Aτοκες Δόσεις- Πακέτα για επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που επί σειρά ετών καθιερώθηκαν και ως αγαπημένους προορισμούς χιλιάδων ταξιδευτών.

– Κλείστε και Κερδίστε: Με καταλυτική ημερομηνία την 31η Μαΐου 2010, το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες που θα κλείσουν πακέτα ταξιδιών με το Travel Plan, κερδίζοντας έκπτωση που κυμαίνεται μέχρι και 25%.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γ. Δασκαλάκης, “στόχος μας είναι να κατανοούμε τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας σε αυτές, ώστε να είναι προσιτά σε όλους, προσφέροντας ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Το Travel Plan πορευόταν πάντα με σταθερά βήματα, διατηρώντας παράλληλα το κύρος και την αξιοπιστία του. Σύντομα το αγοραστικό κοινό το τοποθέτησε στην κορυφή της πυραμίδας των προτιμήσεων του, δίνοντάς του το προβάδισμα στον χώρο του τουρισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024