Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜεγάλος διαγωνισμός του Travel Plan στο Facebook
"Πράσινες πόλεις της Ευρώπης"

Μεγάλος διαγωνισμός του Travel Plan στο Facebook

Διαγωνισμός του Travel Plan στο facebook στέλνει τον νικητή σε ταξίδι 8 ημερών στο Πουκέτ για δύο άτομα, με την Thai, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το Travel Plan προσκαλεί όλους να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό στο facebook με θέμα “πράσινες” πόλεις της Ευρώπης. Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 8 ημερών στο Πουκέτ με την Thai, για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ζητώντας από τους συμμετέχοντες να σκεφτούν “πράσινα” και να καταγράψουν με την ψηφιακή τους ή/και την video camera τους τη δική τους εικόνα από “πράσινες” ευρωπαϊκές πόλεις, το Travel Plan τους ζητά να εμπνευστούν από μια λεπτομέρεια, μια συνήθεια, ένα τοπίο, δίνοντας το δικό τους οικολογικό μήνυμα για τις Πράσινες πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου και να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Η διαδικασία είναι απλή. Οι συμμετέχοντες κάνουν like στην σελίδα Travel Plan του facebook, συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής και στέλνουν το link από τη φωτογραφία ή/και το video τους. Από εκεί και πέρα επιτροπή αποτελούμενη από δύο έγκριτους δημοσιογράφους από την εφημερίδα “Το Βήμα”, μαζί με δύο στελέχη του δημιουργικού τμήματος του Travel Plan, θα αναλάβουν να αναδείξουν τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες και videos. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα θα τεθούν σε ψηφιακή “ψηφοφορία” του κοινού, μέσω “likes” στην σελίδα στο facebook. Συμμετοχές θα γίνονται δεχτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024