Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Navigator υποδέχεται το 2010 με ανανεωμένη ιστοσελίδα
Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν online κρατήσεις κρουαζιέρων

Ο Navigator υποδέχεται το 2010 με ανανεωμένη ιστοσελίδα

Ο Navigator Travel and Tourism Services προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του, navigator.gr, προσθέτοντας πρωτοποριακά στοιχεία για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών του. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εκσυγχρονίστηκε […]

Ο Navigator Travel and Tourism Services προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του, navigator.gr, προσθέτοντας πρωτοποριακά<...> στοιχεία για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών του. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εκσυγχρονίστηκε ολοκληρωτικά, ώστε να είναι φιλικό προς την χρήση, εύκολα διαχειρίσιμο για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους και την αναζήτηση των ιδανικών επιλογών διακοπών για αυτούς.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας το κοινό μπορεί πλέον να βρει όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ταξιδιωτικού οργανισμού online, να ενημερωθεί για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας και για τις υπάρχουσες προσφορές. Μετά την ανανέωσή της η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης και ένα μοναδικό νέο χαρακτηριστικό. Για πρώτη φορά δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν online κρατήσεις για κρουαζιέρες και να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ταξιδιού τους, επιλέγοντας τον χρόνο και τον τόπο αναχώρησής τους, τον προορισμό τον οποίο επιθυμούν, καθώς επίσης και το κρουαζιερόπλοιο με το οποίο θέλουν να ταξιδέψουν.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Navigator Travel and Tourism Services δήλωσε: “Η τεχνολογική, αλλά και αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευση που διαθέτει η εταιρεία μας στην Ελληνική αγορά ταξιδιού. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και πιστεύω πως μέσα από την αλλαγή της ιστοσελίδας μας οι διαδικασίες αναζήτησης ταξιδιωτικών επιλογών θα απλουστευτούν ιδιαίτερα και θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να οργανώσουν το ταξίδι τους με επαγγελματικό και ολοκληρωμένο τρόπο”.

Να σημειώσουμε ότι την υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας του Navigator ανέλαβε για δεύτερη φορά η εταιρεία Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024