Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑναστολή λειτουργίας βρετανικού τουριστικού γραφείου ύστερα από 31 χρόνια
Το κλείσιμο του Romano Travel ακολουθεί εκείνο της Airborn πριν λίγες μέρες

Αναστολή λειτουργίας βρετανικού τουριστικού γραφείου ύστερα από 31 χρόνια

Το βρετανικό γραφείο ταξιδίων Romano Travel, που εξειδικευόταν σε διακοπές (συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων) σε Ισπανία και Τουρκία, διέκοψε τη λειτουργία του.

Το πρακτορείο ταξιδίων Romano Travel, με έδρα το Buckinghamshire στη Βρετανία, διέκοψε τη δραστηριότητά τους λίγες μόνο ημέρες μετά τη διακοπή δραστηριοποίησης της εταιρείας Airborn Ltd.

Το τουριστικό γραφείο, μέρος της εταιρείας Hays Travel μέχρι πριν από μία εβδομάδα, φιλοξενούσε στην ιστοσελίδα του εταιρείες όπως οι Carrier, Classic Collection Holiday και P&O Cruises. Η επιχείρηση εξειδικευόταν σε διακοπές (συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων) στην Ισπανία και την Τουρκία.

Ο ιδιοκτήτης του Romano Travel, Frank Woolley, ο οποίος διοικούσε την επιχείρηση επί 31 χρόνια, δήλωσε ότι η εταιρεία είχε προηγουμένως εξετάσει ένα σχέδιο “διάσωσης”, αλλά τώρα έπρεπε να κλείσει. Εκπρόσωπος της CAA δήλωσε ότι υπήρχαν μελλοντικά μόνο 6 κρατήσεις και τυχόν επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την CAA.

Η εταιρεία Airborn, με έδρα το Romford, η οποία συνεργαζόταν με τις dialacruise.com, Holiday Hero, Seaborn, Telebreaks, Teleflights και Teleholidays, έκλεισε, καθώς δεν πλέον ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις οικονομικές δεσμεύσεις της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024