Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑπομάκρυνση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Απελευθέρωση του παρανόμως κατειλημμένου κοινόχρηστου χώρου

Απομάκρυνση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επιχείρηση “σκούπα” σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διευκόλυνση της κίνησης των πεζών και την απελευθέρωση του κοινόχρηστου χώρου που καταλαμβάνεται παράνομα.

Σύμφωνα μες το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ελεγκτές της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου, συνεπικουρούμενοι από συνεργεία καθαριότητας, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία και απόσπασμα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., χωρισμένοι σε τέσσερα κλιμάκια, διενήργησαν ελέγχους και κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων.

Την αιφνιδιαστική έφοδο, σε κεντρικά σημεία της πόλης, συντόνιζαν οι αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων κ. Χασδάι Καπόν, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κα Καλυψώ Γούλα και Ανακύκλωσης και Καθαριότητας κ. Θανάσης Παππάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024