Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίConnect on Tour: Προώθηση του τουρισμού της Θεσσαλονίκης
Εκδηλώσεις

Connect on Tour: Προώθηση του τουρισμού της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει το ταξίδι του το Connect on Tour για την προώθηση του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Κεντρική Μακεδονία

Το Thessaloniki Convention Bureau σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής διοργάνωσαν την εκδήλωση Connect on tour | Milan για την προώθηση της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής με παρουσιάσεις προορισμών και Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων της Ιταλικής τουριστικής αγοράς την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023.

Οι προσκεκλημένοι Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για το σύνολο του τουριστικού προϊόντος και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής μέσω σύντομων παρουσιάσεων της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ακολούθησαν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των εκπρόσωπων ξενοδοχείων, χώρων εκδηλώσεων, DMC, τουριστικών πρακτορείων και άλλων επιχειρήσεων της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας και των ιταλών συμμετεχόντων με στόχο τη διερεύνηση συνεργασιών και σύναψη συμφωνιών.

Oπως αναφέρει και ο πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau, Πρόδρομος Μοναστηρίδης «Μέσω των εκδηλώσεων και των δράσεων όπως το Connect on Tour, οι τουριστικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με δυναμισμό, γνώση και αποτελεσματικότητα προβάλλουν τον προορισμό διεθνώς. Σε ένα ασταθές και ανταγωνιστικό διεθνές τουριστικό περιβάλλον, οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία προκειμένου να εδραιωθεί και να ενισχυθεί η θέση του προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η επιτυχία είναι συλλογική και το Thessaloniki Convention Bureau έχει παίξει καθοριστικό ρόλο».

Το Thessaloniki Convention Bureau έχει σχεδιάσει ένα πλάνο ενεργειών για το 2024, στο οποίο ήδη προγραμματίζονται εκδηλώσεις Connect στο εξωτερικό αλλά και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο. Το ακριβές πρόγραμμα για το 2024 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024